5 december 2015

GladÖverraskning


 Haft en hyfsat bra dag trots ständig smärta i högertassen. Börjar allvarligt ledsna nu, känns som jag aldrig kommer bli bra. Vill göra så mycket och ingenting funkar.
I dag var det som alltid fredagshandling. Blev ett jäkla kånkande... rullator in i bilen, ut ur bilen, in igen, tunga kassar, in och ut, rullator ut, plocka in varor, hem, för att göra samma sak hemma minus rullatorkånkandet. Det sliter och jag får ännu ondare. Eftermiddagen och kvällen har jag bara försökt vilat. Vilat och ätit Alvedon, härlig fredag.

Rudolf fick fixa fredagspajen, jag orkade inte utan låg i schäslongen och dirigerade. Den blev jättegod!
             
 

Det bankade på dörren innan middagen och det var inte Jehovas som det brukar vara. Utan det var ett blombud som hade vågat sig ut i stormen. Tänk att världens bästa Ingrid budade en vacker julbukett till mig när jag som mest behövde den. Tack snälla rara du! Du är en fin vän som jag ska vara rädd om.

Resten av kvällen blev det Idoltittande, Rudolf sov mest i soffan. Slutkörd efter veckans hårda arbete säkert eller var slutkörd efter gårdagens julbord kanske en bättre definition?  Tror på en kombination av båda faktiskt.
Ja, i alla fall vann Martin och det var skoj. Tyckte alla tre finalisterna var bra och jag trodde att Amanda skulle vinna. Det blir säkert stora artister av dom alla tre.

Snart ska jag sova, ska bara vänta på Gustav som är ute och nattpinkar. Han vågade sig inte ut tidigare när det blåste som värst men nu verkar det lugnat sig. Skönt, jag gillar inte när det blåser tycker det låter som om hela huset ska gå i bitar. 

Godnatt mina vänner!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar