24 april 2016

BästaHelgen




Söndagen försvann i ett nafs. Jag har haft en så skön och avkopplande helg. Kvalitetstid med Stella och Carlos både igår när Erika och jag var barnvakt och sen idag när dom hälsade på här hemma.
Fast idag var det så ruggigt och kallt på eftermiddagen så det var skönt att krypa in under filten och sova en stund innan våra små gäster anlände.

Rudolf däremot har haft fullt upp, båten har fernissats flera gånger, vinterdäcken har bytts till sommardäck och gräsmattan har klipps för första gången i år. Sen brassade han en spontan middag i kväll till våra gäster som var här och bytte däck på sina bilar.
Stella åt som en häst! Rudolf fixade god ugnsgrillad kyckling, ugnsrostad sötpotatis, morot, rödbetor, egengjorda pommesfrites och tzatsiki.
Tror hon åt minst en sötpotatis och ett gäng morötter. Efter det så smackade hon med glädje i sig, inte en apelsin utan två! Hur mycket fick det plats i den lilla magen kan man undra?
Härligt med ett barn som alltid är glad och dessutom äter allt. Rolig är hon också!
Kvällen avslutades med en uppfriskande ringdans i köket, Stellas senaste grej. Små grodorna är väldigt kul just nu och till och med morfar tackade ja till en svängom när han blev uppbjuden av henne. Vem skulle inte göra det?














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar