8 april 2016

NuÄrDetKrig



Efter en lite hätsk mailkonversation mellan mig och Upplands-Bro Kommun och Anticimex somnade jag nöjd runt 8.30 i morse.
Anticimex var jag ordentligt sur på. Var i går vaken i dryga 31 timmar p.g.a att jag väntade på en tekniker som skulle göra en besiktning av huset. Mellan 8-11 skulle han komma, och dom brukar alltid komma några minuter före utsatt tid. Perfekt tänkte jag då kastar jag mig i säng efteråt.

Ingen kom! Klockan 11.30 mailade jag (orkade inte ringa dårarna) och jag fick svar direkt. Den tilltänkta teknikern var sjuk och dom hade meddelat mig redan dagen innan genom att prata in ett meddelande på mitt mobilsvar. Eller mitt och mitt, numret dom bifogade var inte mitt utan Maja Almgrens nummer som bor i Växjö. Amatörer!

Jag var skitsur! Och det hela slutade med att vi skulle såklart få storslagen kompensation i form av biobiljetter. Nytt försök på fredag, då kommer tekniker Dennis klockan 8.00. Undrar om han är iklädd hjälm, säkerhetsväst och skyddsskor, tanten på 17 verkar galen...haha!

Vidare så har Upplands-Bro, Vatten och avfallsjävlaavdelning fått ett par mail av grinkärringen också.
Vi har fått två brev att vi tydligen inte hanterar våra sopor på ett för dom godkänt sätt.
Vi fyller våran gröna tunna med slipdamm? och knyter inte ihop påsarna ordentligt.
Jag skrattar på mig! Slipdamm?  Om vi nu skulle råka ha något slipdamm, vilket vi inte har så skulle vi naturligtvis åka till återvinningen med det.
Speciellt eftersom Rudolf går under namnet Sop-Hitler på jobbet och läxar upp mer eller mindre alla kollegor om hur soporna ska sorteras och hanteras.

Fick så otroligt korkade svar av kundtjänst som gjorde att jag blev ännu mera triggad och gav igen ännu mera. Slutade med att jag bjöd hem hela avfallsavdelningen så kunde dom bevittna var vi lägger askan från utegrillen eftersom dom helt plötsligt ändrade sig och sa att det var aska istället för slipdamm som orsakade dammolnet.


Bifogade detta bildbevis som jag tyckte dom kunde lägga till 
handlingarna i deras pågående brottsplatsundersökning, förmodligen märkt "Slipdamm"


Nu ska jag fira fredag, ta helg och inte tänka på dammoln ett dugg

Korkade upp en flaska Amarone, Rudolf fixar biffen, Gustav trivs och jag med.
Fast jag skulle efter den här dagen behöva ett par kilo positiv boost av barnbarnen.
I helgen ska vi träffas och jag längtar.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar