18 april 2016

LedigLatOchLängtan



Sådärja, nu har jag stämplat ut från bästa jobbet. Har haft två stycken hysteriskt lugna nätter, alla sov tryggt och gott. Helt galet men också lite halvsegt, tiden går långsamt.
Gillar man gröt så hade frukosten på jobbet varit ett mycket bra val just idag. Vi hade nämligen grötbuffé!
Tre olika sorter att välja på. Valmöjlighet är bra. Havregrynsgröt, övervintrad risgrynsgröt och sen racerbajsgröt även kallad Pajalagröt. Den sistnämnda ser inte vidare angenäm ut och det är tur att den inte smakar som det den liknar. Massa med nyttigheter innehåller den, linfrö, russin, torkade plommon och aprikoser och rågflingor. Den förväntade effekten behöver knappast någon vidare presentation.

Nu väntar en skön långledighet igen.  Jag har en del att pyssla med så det blir inte bara att ligga på sofflocket och pilla sig i naveln.

I morgon ska Anne och jag åka på stadsbesök. Vi ska bl.a titta på ESC-nedräkningsklockan på Norrmalmstorg, se dom vackra blommande körsbärsträden i Kungsträdgården, spana in hur det går med iordningställandet av EurovisionVillage, Euro Fan Café och Club.
Blir förstås ett lunchstopp också under dagen. Men jag är lite orolig för vädret, verkar för ovanlighetens skull bli regn i morgon. Himla trist!

Fler utflykter i veckan blir det. Ska på onsdag åka med färdtjänstens hjälp och med mamma till något i skrivande stund oklart sjukhus för en i skrivande stund oklar undersökning, jag ska besikta mig själv genom både mammografi och cellprov på torsdag, nattmöte onsdagkväll och fredagshandling på just fredag.
Undrar om jag hinner med barnbarnen något? Längtar efter dom så det gnager, sist jag såg dom var i torsdags.


Fick den här bilden igår av en trädgårdsarbetande hjälpreda. Sötast i världen!
 

 Får det lov att vara en klick?









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar