5 april 2016

SåHimlaSkoj



Mycket bättre idag, endast snoret som har en envis förmåga att hålla sig kvar. Hade svårt att somna igår kväll men när jag väl somnade så sov jag så skönt.  Klev inte ur sängen förrän efter 8.00, ovanligt.
Fick ett sånt glädjande mail sent i går kväll. Ett mail som kommer göra min och Annes vistelse i stan under dom nästan två veckorna ESC-festen är i gång så mycket mera spännande.
En fantastisk fin gest av bl.a Stockholm Stad och något liknande har aldrig under Sveriges tidigare segrar förekommit när vi varit värdland. Visst låter det spännande? Berättar mera senare.
Jag kan i alla falla konstatera att vi kommer ha mer än fullt upp från och med 8 maj till 15 maj. Och kanske några dagar innan också eftersom jippot på Skeppsbron startar redan den 2 maj.


Vi ska även inom en snar framtid ta oss en tur till Norrmalmstorg för att kolla in nedräkningsklockan. Bilden är lånad från stockholm.se och visar när Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård inviger klockan i mars.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag åka och hämta Carlos. Han är ensam och kanske ledsen i Kungsängen och jag är ensam men långt ifrån ledsen i Bro. Bättre att vara ensamma tillsammans!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar