28 april 2016

HejBertil


Säg hej till Bertil! Bertil var (och kanske är?) en utav Emilies alla favoritnallar när hon var liten. Nu sitter han här hemma i den rosa sulkyn och väntar på sin nya mamma. Hoppas Stella kommer gilla honom.

Annars så har dagen varit tröttsam. Åkte direkt från jobbet till tandläkaren i morse. Hade tid 8.00 och det kan tyckas otroligt dumt men jag tittade fel på schemat när jag bokade. Ville inte avboka utan mest ha det gjort.
Besöket gick bra, jag skulle bara få min porslinskrona (SOM KOSTADE 5600:-!) monterad på min rotfyllda tand. 
Var inte alls rädd, hade en annan tandläkare och tandsköterska idag som var helt fantastiska! Vilka människor, rätt människor på rätt plats och jag kände mig konstigt nog lugn.
Inte en endaste gång hörde jag att jag skulle slappna av med tungan. 
När jag väl var hemma igen så somnade jag per omgående och gick inte upp förrän vid 16.00. Hyfsat utvilad.

Dagens post bestod, förutom av ett kilo reklam av två brev, båda med positivt innehåll som tur var. Först svar från mammografin jag gjorde förra veckan, puh inga tecken på bröstcancer. Jag andas ut.
Sen fick jag även den beställda klubbtröjan medlemmarna kommer ikläda sig under Eurovision. Som tur var besällde jag två, osäker på storlekarna. Tur det! Dammodellen satt som en liten sporttopp och jag blev såklart besviken. Märktes inte att man tappat 15 kg....herrtröjan var något luftigare.

Letade därför fram våra landslagströjor i garderoben som fick sig en omgång i tvättmaskinen. Kommer nog ha dessa som backup. 

Snart dags för jobb igen och sen i morgon den vanliga handlingen endera med eller till mamma. Beror på hennes dagsform. 

Nu kaffe, kattgos och prat med morgonrockklädd make i soffan. 

2 kommentarer:

  1. Skönt att getbonden är hemma och har intagit soffan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Getbonden, ytterligare något att lägga till på hans CV. Passande namn! Bääääääää!

      Radera