15 april 2016

LedigFredagVinMedVänner



Idag gick det bättre. Anticimex kom när dom skulle, prick klockan 8.00 och besiktningen gick fin. Det fanns inget att anmärka på i huset. En OK-stämpel i rumpan på Pettssonska med andra ord.
Dagens planer är inte så många. Den vanliga fredagshandlingen tror jag blir inställd. Blir nog så att jag istället handlar åt mor min, hon är inte så rask i benen längre.

I kväll blir det skoj. Övernattningsväskan är packad det vankas vinprovning med övernattning på Wenngarn med bästa vänner och halva släkten. Vi firar Lotta som fyllt jämnt tidigare i år.
Ledsamt och sorgligt att detta kommer bli den sista vinprovningen som vi i alla fall kommer närvara på. Men vi har hunnit med ett par stycken och alla har varit fantastiskt fint och mysigt ordnade av familjen Gilck. Får leva på alla roliga minnen vi haft där nere i vinkällaren under slottet helt enkelt.

Tur att jag fick beviljad semester i natt. Är egentligen min jobbhelg. Jobbar lördag och söndag bara och sen dags för långledighet igen. En långledighet som i almanackan är fullproppad med att-göra-grejer. Det mesta väldigt roliga men sen en del mindre roliga men ack så nödvändiga.


 Vackra Wenngarn Slott


 Vackra Ingrid vid den senaste vinprovningen i november.
 Kul vi ska ha i kväll, pax att sitta bredvid dig!







2 kommentarer:

  1. Vad nu då? Ska ni sluta gå på vinprovning eller?!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, blir inget på Wenngarn iaf. Åke och Eva kommer inte vara kvar där och då känns det så ledsamt och trist utan dom.

      Radera