27 april 2016

ToppenDag


Avslutar min sköna långledighet med ett premiärbesök på Andys lekland i Bromma. Vilken smart idé med lekland, varför kom jag inte på den? Billigt var det också, i alla fall när barnen är under två år. 49:- om man inte är medlem annars gratis. 149:- för barn mellan 2-14 år tycker jag inte är något överpris. Gratis för vuxna, vi betalade alltså 0:- eftersom barnet i fråga är medlem. Stella hade skoj, Emilie och jag likaså. Vi var där ett par timmar med avbrott för lunch i deras restaurang. Där var det lika billigt, 35:- för två amerikanska pannkakor som Stella åt.  Hur går stället runt undrar jag?




















 

 

När vi kom hem så hade jag med mig en utan dom sparkbilar jag skrev om igår. Glädjen visste inga gränser och Stella vägrade ta av sig ytterkläderna.  Hon åkte runt runt och Carlos hade jämt skägg att hålla sig undan en eventuell krock.

Nu ska jag vila lite, comeback på jobbet i natt. Första natten är alltid tyngst. Håller tummarna att lugnet på avdelningen som var innan jag gick på ledighet har hållit i sig.
Längtar förresten redan till nästa gång vi ska besöka leklandet. Det var så kul! Ni skulle sett Stella på studsmattan.....det var obetalbart. Älskade barn!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar