12 april 2016

SolVarmtHärligt



Godmorgon!
Försöker komma i fatt lite här på bloggen. Bloggen som i helgen fick nytt besöksrekord. Såklart beroende på det hemska som hände med min lilla favoritkille.
Över 600 sidvisningar varav 250 unika, det är mycket för att vara en liten skitblogg som denna.

Har i alla fall kunnat sova något bättre, men det går inte en minut utan att jag grubblar på händelsen. Längtar ständigt efter honom men är samtidigt livrädd att det ska hända igen, när jag är ensam och har ansvaret över honom. Behöver nog gå i terapi, fast jag märker att det är bra att prata om händelsen. Mina nära, kära, kollegor och andra kommer jag säkert tjata hål i huvudet på.

I går så var Emilie hemma med Stella, en Stella som enligt sin moder var "svinpigg" trots febern kvällen innan.
Tar till vara varje chans jag får att få umgås med mina barnbarn så därför var jag på plats redan före 9.30 redo för en promenad i solen.
Carlos var jätteglad, precis som vanligt och skuttade glatt bredvid vagnen. Stella var uppåt hon med och vi gick till Lillsjön för att leka i lekparken.
Dom bor så fantastiskt fint med gångavstånd till vattnet, skogen, naturen och lugnet. Nästa gång tar vi picknick med oss.

 Rutschkanan testades under förtjusning. Oops, jag kom visst med på ett hörn, orutinerat.
 Tror Emilie hade roligast
 Gunghästen var skoj
  Carlos ville bada istället
 Premiärdoppet av fyra små söta tassar
Har förresten börjat anlägga starten av Stellas Sommarland här hemma i trädgården. Tror vi missbedömde storleken på rutschkanan eller möjligen bilen en smula. Men kul hade vi och som tur var så körde Andreas hem den åt oss i sin något större bil. Hade för mig när jag tittade på kanan i höstas hemma hos Frida och Andreas att det var en röd väldigt liten modell, hade fel med andra ord.
Senare blir det hoppborg, vattenrutschkana, pool, gungställningar, klättervägg, hopptorn m.m så är Sommarlandet komplett.  Nej, jag skojar bara!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar