21 april 2016

HejTorsdag!



Godmorgon torsdag!
Gårdagen förflöt i en farlig fart. Hade fullt upp och mina krafter var totalt urmjölkade framåt kvällen. Somnade ovaggad redan vid 22.00.
Dagen började med att jag åkte till min kära mor för att följa med henne till stan på ett sjukhusbesök. Färdtjänsten kom när den skulle och allt gick bra, ur min synvinkel. Ur min mors synvinkel var det annat. Ingenting var bra tydligen. Var extremt trött i skallen när jag äntligen kom hem.


På kvällen var det dags att masa sig ur soffan och i väg för personalmöte. Var inte vidare sugen men såklart kul bara man kom iväg.
Aktivitetsgruppen hade haft möte tidigare under dagen och deras anteckningar stod kvar på whiteboarden.
Är så fantastiskt roligt att dom ska ordna med pubkvällar med musiktema en fredag i månaden. Vi håller som bäst på att bygga upp en pub i samlingssalen och jag tror (VET!) att det kommer bli så uppskattat av våra demenssjuka. Har ni något som hör hemma på en pub och vill bli av med hojta till! Kan vara flaggor, fotbollströjor, vimplar, spegeltavlor eller annat. Vi behöver allt!

Jag upptäckte dock på en tiondels sekund en redig generalmiss på tavlan, ser ni felet?
VAD HÄNDE MED SCHLAGER? Elvis, rock, dansband, country i alla ära....men schlager...hallå!

Så självklart kommer jag och Lotta köra en fredagspubkväll i ren schlageranda. Jädrar vad kul! Självfallet blir det schlagerlåtar från förr som förhoppningsvis våra boende känner igen.
Oklart ännu om jag kommer ikläda mig mina Carolakläder, men fjäderboan kommer vara på. Kommer bli skoj! 

Nu måste jag sätta fart. Dusch och sen i väg till Sankt Göran på mammografi.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar