17 februari 2016

ComeBackOchDravel



Här går det på halvfart, har inte ens hittat till duschen ännu och klockan är 13.30.  Bestämde mig för en absolut-göra-ingenting-dag idag.  Har mest legat i soffan och sett repriser.
Som ni ser lyser solen idag med och det gör att jag om en stund är tvungen att ta med mig Gustav in i sovrummet för en powernap.
Fönster och övrigt här hemma är inte direkt till sin fördel när den vackra solen lyser in, skulle behövas en rejäl genomgång, frågan är bara vem som orkar göra det. I det här huset är vi både lytta och halta lite till mans.
Då är det så mycket smidigare att slippa se eländet samtidigt som man sover middag, jag är så smart!
Har bara tidig morgonsol på baksidan av palatset där sovrummet är beläget.
Gör comeback på jobbet i kväll efter nio nätters extremt slöande. Ut med röda mattan!
Börjar visst med nattmöte vid 19.00 om jag inte minns fel. Blir således en extra lång natt för mig och tre kollegor, puh!

Annars så är det som vanligt mest skit, har suttit och läst på om hälseneoperationer, en massa frågetecken, för och nackdelar, blir jag bra, prognos, ont, rehabilitering, kryckor, belastning och lite till. Blir mest rädd, men måste ta ett beslut. Har nu gått i 3 månader drygt och hoppas fortfarande att det ska ge med sig utan skalpell. Sorry för tjat! Men det är en stor operation med lång konvalescens därav min tveksamma velighet. Kommer inte heller kunna köra bil, gå ut med Carlos eller jaga Stella på flera månader. Tryck på ogilla gärna. För att inte tala om Gustav! Vem går upp 10 ggr per natt och släpper in och ut honom, jag kommer ju slå ihjäl mig. Kryckor och trötthet i kombination med klantarsle, not so bra kombo.


Myskillen och jag flyr solen. Nu ska jag fixa middagen.
Heippa!

Kom förresten på en annan sak, vem ska hjälpa och handla med min mamma när jag är sjukskriven? Hon klarar sig inte ensam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar