11 februari 2016

MammaMiaGustavLaxGott


 Snälla söta Gustav, i natt kan du väl sova? Orkar inte med att bli väckt varje halvtimme. Du hittar till maten själv. Väck mig bara när och om du bestämt dig för att gå ut.  Är vi överens?


 Alltså, den här middagen, bland det godaste Viktväktarrecept jag ätit. Laxwok teriyaki, jag vet att jag tjatat om det tidigare med det tåls att säga det igen.
Jasminris och grönsallad till, 14 smartpoints och jag skulle kunna äta den i morgon med.


I kväll öppnade Anne upp baren och bjöd in till filmtajm. Hela Mamma Mia-lineupen på fyra personer tog plats i den mysiga baren och mumsade av det dignande bord med snacks, oliver, godis och annat mums som Anne dukat fram. Bubbel med alkohol för tre i sällskapet och bubbel utan alkohol för den bilburne som idag var jag.
Filmen är fantastisk och det spelar ingen roll hur många gånger man sett den, den håller i all oändlighet.

Nu är vi preppade inför morgondagens begivenheter, kommer bli så kul. Är orolig för foten bara, har haft mycket mer smärta sista dagarna. Det värker konstant och det gör mig grinig.

 

 

Lite mörka bilder men jag tror ni skymtar Lotta som också var med oss hela kvällen. Gulliga Lotta som blev glad av att få mumsa ostbågar och lyssna på våran skönsång. Hon är så söt och lurvig!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar