15 februari 2016

MåndagsMys



Efter en utav dom roligaste helgerna på länge så somnade jag som en bebis i soffan i går kväll. Tanken var att jag skulle se reprisen av Black Widows klockan 23.50, men jag vette sjutton vad som hände eftersom jag vaknade vid 2.00 med sedvanligt dreggel i vänstermungipan. Får se den på TV3 play istället någon gång när jag är vaken.

Satt och scanna igenom alla bilder jag tog i fredag, fått resten av gängets bilder också. Vilken grej det var, så häftigt och fantastiskt roligt. Nu letar jag biljetter till i höst för att få återuppleva det hela igen. Vårens biljetter är så gott som slut, finns några datum.


Idag blir det en lugn dag, har nyss precis lyckats ta mig både in och ut i duschen. Gustav och jag myser och snart ska jag hämta upp Erika vid stationen.
Vi ska till Wenngarn och luncha, hade tänkt lite shopping först men foten måste vila. Ett par steg från parkeringen till Dammstugan är inte så farligt. Och äta bör man annars dör man. En Wenngarnssallad har jag varit sugen på länge. Så en sådan får det bli.

Ja, det var väl dagens höjdpunkt från eran lilla favorit!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar