24 februari 2016

TiLLbAkA




Nu har jag vaknat till liv efter två nätters arbete och dagsovande.  Har inte gjort så mycket mer än att jag i går hämtade Stella från förskolan. Min lilla gullefis var hängig när jag kom, hon satt i frökens?! förlåt pedagogens knä och snyftade. Men hon blev glad när hon såg mig genom fönstret.
Overallpåklädningen gick galant och Stella hade extra bråttom till bilen där Erika och Carlos väntade.
Blev ett tidigt sänggående för henne, hon var så trött och höll på att somna på golvet flera gånger. Det var som tur en tillfällig formsvacka då hon idag var som vanligt igen, skönt!


Idag hämtade jag Carlos vid 15.00, han hade tid hos veterinären för 3-årsvaccinering.  Han blev så glad när jag kom, hämtade röda bollen och var alldeles tokig. Viftade på hela kroppen och lät på ett sätt jag aldrig hört tidigare. Glädjetjut!
Gick med ett rasande tempo till parkeringen, han hittade rätt bil den här gången med. Helt galet att han vet exakt var min bil står och han hoppade med ett skutt in i framsätet och såg ut som världens malligaste hund.
Kan säga så här, han var inte direkt lika exalterad när vi parkerade utanför veterinären i Bålsta. Fick lura in honom och hade han haft en svans så hade den med all sannolikhet varit mellan benen.
Men han blev glad att se personalen därinne som hälsade välkommen med orden Hej Sötnos! (Asså till Carlos inte till mig skulle jag tro)

Sprutan gick på ett kick och han sa såklart ingenting, känns eller märks nog inget alls som tur är.
Sen var det bråttom ut till bilen och hem till oss för godisregn, lek och liten promenad.

Älskar den här lilla killen!

Nu är jag ledig tills på fredag. I morgon är även maken ledig, han ska försöka börja "beta" av sitt jätteberg av innestående komptimmar en smula. Skulle nog kunna vara ledig ett halvår, men det går såklart inte utan någon dag då och då kan vara en bra början.
Hans plan är att han ska jobba hemma, övervåningen är under renovering och har så varit dom senaste 8 åren.
I morgon ska han spackla, slipa och måla är tanken få se hur det blir med det. Jag tycker han ska vila, det behöver han.


Dagens löpsedel, rotfrukter som bränner fett OCH  enligt maken också ger väldiga gaser i magen.
Han har börjat grymta en smula över våran rotfruktskonsumtion och skyller på fisar i kolossalformat, magkramp och buller. Gnällspik!


Åt en snabblagad väldigt god pasta idag till middag, Inte en rotfrukt så långt ögat nådde och därmed ej heller någon gasutveckling från min bordsgranne. Alla glada, mätta och belåtna.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar