8 februari 2016

GickBraHejaMig



Jag överlevde! Hoppas ni gläds med mig över detta,  ni får alltså dras ytterligare ett tag med eran favoritbloggare....(obs: skämt)
Kapitel två i långköraren rotfyllning var väldigt smidig. Ingen bedövning behövdes utan jag låg mest och funderade på hur mycket tandläkaren Kim stoppade i den tomma tanden. Hur mycket får plast i en tand med fyra rötter kan man undra, jag tyckte han höll på så himla länge. Ett par deciliter minst?
Det värsta som hände under besöket var när den där jäkla gummiduken ska träs över munnen. Hatar den och jag får panikkänslor men som sagt...här sitter jag nu live and kicking.
Försökte hela tiden tänka positiva tankar, tänkte på roliga saker som jag ska göra, tänkte på Carlos, Stella och Gustav och det fungerade.
Återbesök om en månad då en ny porslinskrona ska på plats och ett hål ska lagas.

Åkte hem och sov två timmar med Gustav efter besöket, min sömn på förmiddagen var inget att hurra för. Känner mig nu oförskämt pigg och inte det minsta trött.
Nu fortsätter jag min långledighet med bara roliga saker, det värsta är redan avklarat. Det onda plåstret revs av först.

I morgon ska Erika och jag åka till Ikea och shoppa grejer till hennes lägenhet. Vi ska homestyla efter bästa förmåga. Fast vi måste förstås ta hjälp av Rudolf med vissa saker såsom skruva upp gardinstänger, rullgardiner och annat skoj. Lunchen är planerad att även den intagas på Ikea. Kommer bli en mycket bra dag!


Gjorde sista rätten i  förra veckans matkasse idag. Det smakade fantastiskt! Fried rice chicken och den kostade mig bara 13 smartpoints men jag orkade inte all mat, det blev massor! Så nyss så blev det te och fyra riskakor med lagrad grevéost för att få tomt på dagens skörd av sp.

Japp, det var väl allt från mig. Nu ska jag fortsätta chockas och svära åt dom bortskämda ungdomarna i programmet Ung och bortskämd. Väx upp!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar