14 februari 2016

MammaMiaThePartyEttHärligtParty



Har haft ett FANTASTISKT dygn tillsammans med tre trallande jäntor. Mamma Mia The Party var bland det bästa jag sett. Besöket på Abba-museumet innan likaså och det var förbaskat skönt att slippa ta sig hem mitt i natten. Bara gå dom få metrarna till Scandic Hasselbacken och krypa ner i sängen i rum 318. Jag hade ett väldigt trevligt enkelrum medans dom trallande ungdomarna samsades i ett. (Skyllde på att jag lät så mycket när jag sover och bokningsansvarige Sussie gick på det...hihi)

Har faktiskt ingenting att klaga på, jo förresten en sak...buss 555 som skulle ta mig till stationen för att vidare hoppa på tåget som Beate och Anne redan satt på klockan 13.28. Höll på att missa tåget, fick springa med min onda defekta fot för att sedan med nöd och näppe hinna på tåget.
Anledningen var att bussen var två minuter sen och att folk är så in i hilvitte sega och lata. Kliva på en hållplats för att stiga av nästa...man kan GÅ, latmaskar.
Som tur var la sig min frustration efter ett tag men fasen vad irriterad jag var! Ont gjorde det också..redan, långt innan dansen ens hade börjat.

Nu kommer ett bildregn av den grövsta kalibern, ni som följer mina äventyr på Instagram och Facebook har säkert redan sett en del av bilderna. Orkar inte skriva om alla bilder som som vanligt är i en salig oordning, man kan inte återge en sån här händelse. Den måste upplevas! Ett ledord: GLÄDJE! Okej, ett ord till: ABBA!




Det här kallar jag greköppning!


Fyra smurfar vid havet på Skopelos

Själva huvudrollsinnehavaren hängde med oss i pausen och bjussade 
dom långväga Norgeresenärerna på paraplydrinkar.


 Oooppa!




 Björn och Bennys skrivarlya i skärgården


 Polarstudion


 Här sjöng vi för full hals!


 Hall of Fame


 Felinställt sikte eller berusad fotograf?


 Jaha, en till huvudrollsinnehavare hälsar på, Anne har nog en inbyggd killmagnet


Sen vart det party, zorba runt fontänen. Ett jäkla röj och det var som sagt bara fantastisk glädje bland alla gäster. Galet skoj! Fast själv så sittdansade vid bordet och svor åt min griniga hälsena..TRIST!


Man kunde knappt känna igen sig på Tyrol som förvandlats till den grekiska tavernan Nikos. Allt var bara så perfekt! Vill och ska se den igen, väl värt pengarna och maten var magisk, likaså vinet. För att inte tala om sällskapet.


Efter en skön nattsömn, ostörd dessutom så åt vi en väldigt stadig och delikat frukost i Hasselbackens vackra restaurang innan vi checkade ut.

Shit, vilket roligt dygn jag har haft och det här kommer jag leva länge på. Tack Anne, Sussie och Beate, ni är bäst!



En kul grej måste jag berätta innan jag klappar igen datorn. Träffade en gammal klasskompis jag inte sett på mååååååååååååååååååååånga år, och då menar jag MÅNGA, typ 30 eller nåt.
Hon sa att i år är det ju 30 år sedan vi slutade 9:an...hrmmmmmm sa jag och teaterviskade lite snyggt  till henne....40 år Gisela, det är 40 jävla år sedan vi slutade 9:an.
Fattar nada som vanligt. Men såklart  det var kul att se henne, vi pratade om någon slags reunion i sommar. Ja, gärna för mig men jag tänker icke fixa någon, det gjorde jag -86 och efterfesten blev inte helt otippat hos oss. Sista gästen tvingade jag ut klockan 06.00 och sen kom pappa och mamma och återlämnade ettåriga Emilie klockan 9.00. Piuhh! Då fick man veta att man levde.


2 kommentarer:

  1. säätan vilka dyra biljetter! Men så fint de hade gjort Tyrol! Vill också gå på party. Ska bara skrapa lite trisslotter först. Plötsligt händer det… ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, visst kan 1300:- vara mycket men med både garderob, fördrink och trerätters så var det ett ganska bra pris. Ja, jag vill gå igen i höst, letar biljetter för fullt.

      Radera