4 februari 2016

LedsenBookGladFrallaDödaMössGodMat



Snart fredag och jag ska försöka få till ett inlägg, hade tänkt lite tidigare men sen kom det här med diskvalificeringen av Anna Books låt och då var jag tvungen att läsa och titta på allt om detta.
Tycker helt ärligt synd om Anna, det är inte hennes fel och förjäkla dålig tajming eftersom hon i år skulle fira att det är 30 år sedan hon gjorde debut i Melodifestivalen med ABC.

I går så var jag helt död efter nattjobbet, ett nattjobb som var förbaskat lugnt och stilla. Kul med såna nätter men fasen vad trött man blir. Gillar bättre lite lagom-att-göra-nätter. Då går timmarna betydligt fortare.
Sov mellan 8.00 och 15.00, med endast en ynka pinkpaus runt tolvslaget. Helt galet skönt med så många timmars sömn.
Gustav drog sitt strå till stacken när det gällde middagsmaten. Han hade lagt två små halvkraschade näbbmöss prydligt uppradade på verandan.
Duktiga kisse men matte gillar inte möss, varken levande eller halvkraschade.

Var i väg till Stella en stund innan middagen, har inte sett henne på en hel vecka och jag längtade så mycket.
När jag öppnade dörren så kom världens gulligaste nakenfis springande med uppsträckta armar emot mig och tjoade av glädje. Tror det var ömsesidigt, hon längtade säkert efter mormor hon med.
Carlos blev förstås också glad och jag försökte hälsa på honom först så han inte skulle känna sig åsidosatt. Sen var jag iskall om händerna också så jag tror det inte varit så mysigt för nakenfisen med mormors kalla händer runt sig.

Vi lekte en liten stund, läste två nya böcker och sen skulle Stella äta kå.kå.kå.kåjjvv! Kåjjv med pasta, en favoriträtt verkar det som för allt slank ner i den lilla magen. Hon är så gullig, osäker på om jag nämnt det tidigare.
Idag har jag lunchat med Catta i Bålsta, vi valde mellan buffén hos Kinesen eller prova det relativt nya stället Delikompaniet.
Det blev det sistnämnda och det ångrar vi inte en sekund. Världens godaste caesarsallad med räkor för 149:- var ett mycket bra val. Var mätt både länge och väl.

Efter lunch och småprat så åkte jag till Kungsängen för att hämta Carlos. Tycker lite synd om honom nu när han är ensam hela långa dagarna. Husse kommer och går ut med honom på lunchen men ändå, jag tror han är ledsen när han är så ensam.
Jag vet att inte hundar har något tidsbegrepp och sover mest.... men, nej det kommer bli många dagar hos mormor i framtiden.
Hade köpt ett nytt tuggben till honom och sen en favoritboll som han blev jätteglad över, Han har sin röda boll hemma som han släpar med sig överallt. Den här var en likadan fast vit av märket Adidas.
Är faktiskt den officiella EM-bollen 2016, fast i mindre storlek.

 Dagens lunch
 Bråttom till bilen. Tänk att han hittar alltid till rätt bil på den stora parkeringen, otroligt!
 Fransosen ÄLSKAR att åka bil, vi tog ett extravarv runt kommunen så han skulle bli glad.
 Presenterna haglade
 Dagens middag var en supersmarrig tonfiskpasta, kostade bara 10 sp vilket gjorde att jag var "tvungen" att vräka i mig två äggmackor till kvällsfikat för att få slut på mina dagliga smartpoints.
Gillar Viktväktarna!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar