11 februari 2016

TorsdagIgen


 I går hämtade jag lilla fisen redan strax före 11.00. Eftersom vädret var extremt oangenämt med regn från sidan, blåst och elände bestämde vi oss för regntäcket. (Måste blivit något fel på bilden, huvudet är jättestort medans kroppen ser ut att tillhöra en chihuahua) Han är så nöjd att få åka i framsätet med stjärtvärme och schlagermusik.
Vi tog ett varv till Bålsta för att köpa kattfoder hos veterinären. Carlos hoppade glatt ur bilen, gick in och sen när han märkte var han var någonstans så tvärvände han och ställde sig en centimeter från entrédörren. Lilla gubben! Vi träffade Anne och Lotta också. Hundarna hälsade på varandra och såg så söta ut.


När man är hos mormor blir man bortskämd. Ordnade en utkiksplats så han kunde hålla koll på eventuella bovar och banditer. Det gillade han men han såg mest fåglar, grannar och brevbärare som tur var.


Lite suddig bild, Carlos älskar värme! Och ligger gärna tätt intill vårat extraelement vi har i köket.


När jag återlämnade Carlos vid 16,00 så kom vi samtidigt som Jogge och Stella från förskolan. Jag följde med in en stund och lekte med en Stella som var i busigaste laget. Hon är så rolig och full fart hela tiden.



Gårdagens middag var en hit,  en fläskfilégryta innehållandes purjo och champinjoner bl.a.  Blev så mycket mat och jag orkade som vanligt inte min beskärda del.

I morse (natt!) klev jag upp efter 1,5 timmes sömn redan klockan 3.00. Hämtade upp två Floridaresenärer som återigen prickat in rätt tid vädermässigt att semestra på. Snöblandat regn och nollgradigt gjorde att jag körde extra försiktigt och det var väldigt skönt att krypa ner i sängen igen vid 5.00-tiden.

Snart tidig middag, sen i väg till Anne för att möta upp Mamma Mia The Partygänget för lite peptalk inför morgondagen. Det blir skoj! Vi måste öva på sångerna så vi slipper se upp som tanterna på första raden på Allsång på Skansen när dom försöker och tror dom kan texterna. 

Hörs senare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar