16 februari 2016

WenngarnVeterinärVackertVäder

 Vilket väder vi har idag, strålande sol! Var kallt i natt märkte jag när Gustav skulle ut vid 3.00-tiden, 11 minus visade appen och kissen klev fort in igen.


I går var det ingen sol alls utan mera sånt här trist gråväder. Utsikten från Dammstugan och bort mot vackra Hotell Anstalten ser ut som jag fotat i svartvitt. Vi åkte alltså till Wenngarn Erika och jag för att luncha, har som ni vet blivit smått beroende av Viktors fantastiskt goda Wenngarnssallad som är i absoluta världsklass. Trodde vi skulle få sällskap av Rudolf men han satt i ett möte, hade ju varit kul om hade kommit och betalat i alla fall.

 

Hux flux så blev det en trerätters till lunch, helt oplanerat. Viktor bjussade på en laxtartar som var väldigt god och till dessert bjussade han även på en sorbethistoria i fräsch ananassmak med rostad kokos på toppen. Gott! Tack Viktor, du är för rar!

 

Och så förstås en bild på huvudrollsinnehavaren, Wenngarnssalladen! Åk dit och testa själva!
Egentligen är det samma som Wenngarnspizzan men man slipper själva pizzabotten. Får istället ett nybakat gott vitlöksbröd till. Alla pizzasorterna går att få som sallader, så himla smart!

 

 Efter braklunchen drabbades vi som oftast när man besöker Wenngarn av matkoma och när vi kom hem så kröp ner i sängen och sov ett par timmar. Mysigt!  Gustav undrade nog vad vi höll på med och varför ligger storasyster i pappas säng?


I dag har jag lekt "lockat in katten" Gustav hade tid hos veterinären klockan 11.00 för frisering av lilla magen och en spruta. Och som alltid när vi har en tid att passa så är Gustav som bortblåst. Såklart beror det på att jag hade tagit in buren och förberett den och han började ana oråd. Vi hann till slut och jag lämnade in den jamande kissen 5 minuter innan utsatt tid.
1550:- minus på kontot, men nu är han också tovfri, avmaskad och något groggy. Och snyggast i världen förstås!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar