10 maj 2015

Brorsan?Ove?



Guten Morgen!
I natt var jag ute och for på vägarna, var som att åka på ett safari ungefär fast gratis.  Rent livsfarligt vad djur det rör sig ute nattetid. Såg både grävlingar, rådjur och jag tror ett vildsvin.
Anledningen att jag var ute och åkte var att jag skulle hämta Emilie på Wenngarn, dom har just nu bara en fungerande bil.
Emilie hade jobbat på årets första bröllop som ägde rum i slottskapellet med efterföljande middag i Disasalen.
När jag kom vid 24.00-tiden var det ett himla hallaballoo från den bröllopspimpade Bollhallen där själva dansen och partyt var. Såg bilder på Instagram och det var så fint därinne.

I dag ska vi åka på stadsbesök! Vi ska färdas med buss och pendeltåg, spännande som attan. Kommer vi fram? Kommer vi i tid? Man vet aldrig riktigt med dessa pendeltåg.
Kan vara lövhalka, snöstorm, urspårade tåg, förseningar pga förseningar, kabelbrott, solkurva, frusna växlar,  elfel, personalbrist, nån dåre som hoppat framför tåget och gud vet vad.
Som dom pensionärer vi är så startar vi tidigt så vi har god marginal att hinna fram. Föreställningen börjar 17.00 på Rival och har vi tur så kanske vi hinner med en rackabajsare innan.
Tänkte lyxa till det med att dinera i stora staden också när vi ändå är på vift. Allt utom Mc Donalds är godkänt från min sida. Få se om vi kan enas om någon trevlig restaurang.


Det blir alltså julklappsöppning idag. Ska bli så spännande, alla som har sett den redan i min bekantskapskrets hyllar den. Boken var ju fantastisk.

Nu ska jag åka och köpa färg till min odlingsstege. Planen är att jag ska måla den i morgon.


 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar