13 maj 2015

JagÄrSåTråkig



Godmorgon på er!
Det är ju fullkomligt otroligt att ni är kvar, med tanke på att detta måste vara i särklass den mest trista bloggen som finns för tillfället.  Världens största guldstjärna till er!

Har i dagsläget exakt noll inspiration och exakt noll saker att skriva om. Min hjärna har liksom övriga delar av kroppen tagit långledigt, med besked dessutom.
Och allvarligt? Hur kul kan det vara att varje dag läsa samma sak. Samma tjat om katten, hur jag har sovit, Stella, Fransosen och vad jag har ätit.
Min förhoppning är att försöka hålla i gång bloggen, jag älskar att skriva men som sagt jag borde nog variera mig lite. Fast å andra sidan är ju detta mitt liv kretsar kring just nu, mina underbara barn, mina två gulliga barnbarn, katten och sen det man måste göra för att orka nämligen sova och äta.

Jaja, idag är det jobbdags efter nio dagars långledighet som inte blev den riktiga långledigheten jag hoppats på. Två nätter hoppade jag in p.g.a total avsaknad av nattvikarier.
Trots detta inhopp så känner jag mig förvånansvärt utvilad och längtar till jobbet.

Håller mig inomhus idag, regnet öser ner och jag jag har ett långkok puttrande på spisen (hissa intresseflaggan!)
Ska bjussa familjen på världens godaste käk, en gammal favorit, Paolo Robertos långkokta kalvkött med gnocchi (dom matbilderna har ni också redan sett flera gånger)


Grattis Linnea på namnsdagen
(Linnea är hon till höger i bild)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar