24 maj 2015

GrattisSverigeGrattisMåns



Vad säger man? Världsklass, fantastiskt, grattis, underbart, där satt den! Jag pratar om ESC förstås. Måns representerade Sverige och vann hela alltet, galet bra! Sveriges genom tiderna sjätte vinnare och han sällar sig numera till dessa tidigare storheter till vinnare: Abba -74,  Herreys -84, Carola -91, Charlotte Perrelli -99, Loreen -12 och så då Måns -15.

Jobbade dessvärre så jag såg inte så mycket alls av bidragen, men förstås vinnarnumret 10 (som en annan vinnare Zlatan!) hann jag med och sen den evighetslånga och mycket spännande omröstningen. Sjukt spännande!
Men vad var pausnumret bra för mer än världens längsta kisspaus. Hela produktion tyckte jag var mer eller mindre skit, tacka vet jag när Sverige stod för värdskapet 2013...då snackar vi....
Det var tre länder som utmärkte sig snabbt när röstningen hade börjat, Ryssland, Italien och Sverige.
Dessa tre länder turades om att ligga etta men som sagt när det var fyra länder kvar att rösta stod det redan klart, vi hade en vinnare. Ni vet vilken...allas vår MumsMums.

Kul att Tyskland tillsammans med värdlandet hamnade sist med noll poäng. Rätt åt dom.
Jag glädjer mig med Måns. Han om någon är mer än väl värd denna seger efter tre tidigare försök i Melodifestivalen där han blivit slagen på mållinjen. Han är en mycket professionell ödmjuk kille med båda fötterna på jorden, dessutom kan han både sjunga, dansa och prata så man förstår.  Heja Måns!

Var så uppspelt och sprallig efter vinsten så jag höll på att glömma bort att jobba....Fast som den ansvarsfulla undersköterskan jag är så var det inte någon som helst fara på taket. Alla mina små raringar sov skönt, tryggt och torrt, eller åtminstone hyfsat torrt hos vissa.

Just ja, hela familjen Gomez-Pettersson kom på oväntat besök i går. Rudolf passade grillen och jag tittade på medans jag lekte med Stella.
Carlos verkade lite deppig, tänk om han är svartsjuk på lillasyster.


 Nu kan vi ropa-
Bäst i Europa!


 Stella visade stolt upp sina supergulliga jeansshorts hon fått av farmor


 Rudolf busar med Lill-Fisen som ser ganska besvärad ut
Släpp ner mig......


Man kan ju prova i alla fall.......

Nu ska jag toksova, godnatt Sverige!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar