15 maj 2015

LiteGranna

 Hej fredagsvänner!
Tänkte förtälja lite högintressanta detaljer vad jag har haft för mig dom senaste dagarna.
Allt annat än bloggen har jag roat mig med. Nu finns det lite tid över innan fredagsmyset anländer. Ett fredagsmys som får fortsätta på jobbet eftersom jag jobbar även i natt.
Kan säga att jag känner mig lite lätt sliten, gillar inte att ställa klockan för att jag ska hinna upp till övriga aktiviteter. Vill sova tills jag vaknar.  Idag var det fredagshandling med mamma som vanligt, puh



 Rudolfs egensnickrade odlingsstege/odlingsstrappa eller vad det nu heter är klar.
Det är kanske inte just dessa växter som kommer pryda den senare framöver men just nu blev det dessa. Min amerikanska söta katt fick också vara med på bild. 
Den släpade jag med mig hem från Usa -09 i en alldeles för liten resväska. Jag älskar den!

 

 Här är två andra söta katter som myser tillsammans.


 Det är inte alltid man får choklad och kramar när man kommer till jobbet. Det fick jag i onsdags. Kan bero på att jag är så himla poppis kanske? Haha, glad blev jag såklart och känner mig tacksam för att ha så fina kollegor. Egentligen ogillar jag att skriva just "fina" kollegor, tycker det låter astöntigt och det missbrukas överallt i sociala medier. Allt är så inihelviite fint tydligen. Men jag hittar inget passande ersättningsord, kanske underbara/trevliga/rara/gulliga...äsch, tror ni fattar.


 Håbo Kommun levererar! En mobil från 1800 kallt, tror dom hittat den längst in i något bergsrum där dom förvarar saker från förr som typ pergamentrullar, runstenar, gamla rektorer och overheadapparater.
Det är alltså en mobil i tegelstensvarianten. Tog mig tre timmar att över huvudet taget kunna få upp knapplåset, tror en raketforskare hade gjort det en aningen snabbare. Ett jytter av små, jävla osynliga knappar. Hittar ingen grön lur att svara med. Tur att ingen har ringt. Vi har denna som extratelefon då inte våra vanliga fungerar efter ett operatörsbyte för ett par veckor sedan. Skitdåligt!


 Den här glada värdinnan grillade goda korvar till oss i går. Härligt och passande korvtema på Mickes födelsedagsfirande.


En massa olika goda röror och sallader som som alltid smakade fantastiskt gott serverades till.
Den enda jag minns vid namn var koreansk gurksallad, det är den längst upp till höger i färdriktningen.  Till kaffet fick vi en vitchokladtårta med jordgubbar och jag smackade i mig två bitar utan att skämmas. Förjävla gott!

Nu ska jag strax dinera en tacogratäng med Erika innan jag åker i väg för tredje nattens jobb
.......ORKA Ewa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar