18 maj 2015

T.G.I.M



Godmorgon!
Idag laddar jag för ytterligare en hästvecka, d.v.s fem nätters jobb. Så det jag kommer ägna mig åt är således jobba och sova. Lägg sen till ett läkarbesök hos ortopeden, lite mammatajm och förhoppningsvis pussar och lek med barnbarnen så är det mer än proppfullt i kalendern. Blir säkert bra, men mitt fokus läggs på sovandet. Det är viktigast för att jag ska orka.

I går var det trötta fejs här hemma, konstigt, vi hade ju inte festat något. Fast såklart var vi trötta ändå med lite för lite sovande natten mellan lördag och söndag. Tror vi la oss strax efter 22.00, har väl aldrig hänt tidigare.
Hoppas Emilie och Jogge har sovit gott och länge i natt, dom var rejält trötta i går men såklart väldigt nöjda med helgens 30-årsfirande.

Något annat som är superviktigt för mig är planering, middagsplanering.
Jag sätter mig alltid ned på måndagen, skriver matlista för hela veckan och handlar rubbet. Annars funkar det inte, jag klarar inte av att varje eftermiddag, nyuppstigen försöka hitta på någon middag och sedan bege mig till affären. Det blir både dyrt och väldigt jobbigt. Sådan är jag fast ibland havererar det såklart men jag försöker i alla fall.
Hittills ser middagarna ut så här: Lasagne, chorizo och grönsakspytt med sambal oeleksås, citronmarinerad kyckling i långpanna med fetaost, oliver och bulgur. Det fattas några....

Bäst att sätta fart så jag hinner med allt innan klockan helt plötsligt är 20.00 och jobbet kallar.

Heippa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar