30 maj 2015

SnabbtTjena



Idag har Tant Pettsson fullt upp, hinner inte med något blippande alls, möjligen mot kvällskvisten om jag är vaken då. Men jag ville bara morsa på er lite snabbt.

Har lördagshandlat med mamma, busigt va? Blev ingen fredagshandling eftersom "jag var så stressad och jäktad" citat: ni vet vem. Skulle vidare igår mot stan, därav mitt obefintliga "stressande"?!
Efter handlingen så fikade vi hemma hos lilla mamsen och diskuterade livets allvar, orättvisor, sjukdomar, tiggare, sömntabletter, förstoppning och mobiltelefoner.

Snart ska jag i väg på nästa grej, ett betydligt roligare uppdrag. Nämligen barnvaktande i ett par timmar. Dessvärre verkar det inte bli någon kombinerad hund och barnvaktspromenad som jag planerat när jag nu äntligen fått in rätta handhavandet med att köra en lättstyrd Bugaboo och hålla i ett femmeters flexikoppel med en hund som trilskas med att gå sicksack hela tiden och kopplet trasslar. Regnet öser ner och känner jag Carlos rätt så kommer han inte gå en centimeter.
Emilie ska jobba ett tolvtimmarspass på Wenngarn, stort event ikväll med 500 gäster...minst. Och pappa Jogge har satt på sig flyttkarlskepsen och hjälper sina föräldrar att flytta. Inte så himla kul i detta väder.

Måste visa er bilder på våran fantastiska brakmiddag vi åt i går, herregud vilken middag. Så otrolig gott! Det får bli i kväll, nu ska jag slänga i mig en filtallrik.

Ha en bra lördag gott folk, simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar