25 september 2013

Norsk språklektion och läskiga spöken!



Typiskt! Hade planerat att kliva upp lite tidigare idag för att ta mig en tur till Outlet. Är i stort behov av jeans upptäckte jag häromdagen då jag inventerade min näst intill obefintliga garderob.
Ja, asså garderoben finns ju, men innehållet i den? Nada! Och dessutom i en opassande storlek.
Tar det en annan dag, orkar inte ge mig ut nu precis när jag har slagit upp dom bruna.

Hade en bra natt på jobbet förresten. Det visade sig att den nya nattpersonalen som jag hade med mig som intro var en trevlig prick. Lättpratad, van med både nattjobb och att arbeta med dementa och sen det bästa.....hon var fra Norge!
Att hos sen dessutom älskade katter och hade fem egna Main Conekissar hemma gjorde att vi inte direkt hade någon brist på samtalsämnen.
Iphonenbilder visades på våra små älsklingar och hon fick såklart höra allt om min lilla lite lätt bortskämda kisse och hans upptåg.
 När sedan Anne kom på besök så kändes det plötsligt som jag hamnat i en norsk koloni! Jädrar vad dom snackade norsk! Och jädrar vad jag knapp fattade något!
Jag hörde främmande ord som: Seigmenn Laban, Kvikk lunsj kake och Flåklypa Grand Prix.




Vi skrattade mycket, norska språket är underbart och jag tyckte att jag hängde med bra.
Är ju ganska bra på främmande språk....hahah!
Hur som helst så gick natten fort och vi hade en del att göra. Hoppas nu bara att hon tyckte att jag var en "bra" handledare och att jag inte glömde att visa henne något viktigt.

Just det! Det har börjat spöka nu på jobbet! Redan! Underbart! Jag älskar sånt! I natt var min lilla  kollega Anna-Greta med om något märkligt på sin avdelning som gjorde att hon fortare än fortast pep in till oss på grannavdelningen.....

För er som undrar...Flåklypa Grand Prix finns numera på dvd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar