21 september 2013

Ruckade morgonrutiner



Godmorgon!
I morse när jag åkte hem från jobbet så visade termometern 3 grader! Nu börjas det.....årstiden som inte gillas av mig och kanske någon mer gnällspik.
Dröjer väl inte länge förräns man får ta fram reklamisskrapan från Traryds Fönster och skrapa.....SKRAPA!

Fast tursamt nog så steg termometern ju längre söderut jag kom i min resa. Väl hemma så var det plötsligt behagliga 4 grader, man tackarrrrrrr.

Annars i natt så hade jag nog en utav dom lugnaste nätterna ever.  Märks verkligen när det är lugn, trygg, ordinarie, van okomplicerad personal som jobbat kväll. Redan när jag klev in på avdelningen kände jag lugnet, en härlig känsla.
Värre var det för min kollega, hon jobbade arslet av sig (det lilla hon har i alla fall!) fast jag hjälpte naturligtvis till så mycket jag kunde.

Blev glad när jag kom hem. Inte utav att Rudolf var vaken och bara var tvungen att stöka runt i köket just då, 7.30 en lördagsmorgon (men sooooov när du har chansen!).
Har mina rutiner när jag kommer från jobbet, vill gärna ta det lugnt, ha tyst omkring mig och äta i lugn och ro förstött bläddrande i nåt gammalt reklamblad.
Ja vet, låter elakt men så är fallet.
Denna morgon blev annorlunda. Diskmaskinen plockades ut under skrammel och stön, hårt bröd åts kraftigt så stänkskydd var att föredra dessutom har maken min lyckats få världshistoriens sämsta morgonhumör också vilket gjorde att jag pep in i sovrummet och klappade igen dörren per omgående.

Och NU efter denna extremt långa klagosång kommer jag till varför jag blev glad när jag kom hem.
  Jo, Gustav verkar bättre i sitt öra! Hoppas nu att det bara var något tillfälligt.

Lite kaffe och datatid nu i min ensamhet, min hurtfriske make hjälper vän med ett ytterdörrsbyte.
I kväll kommer Carlos och ska hänga här en stund medans hans päron är på släktträff.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar