8 september 2013

Ratsit, Google och Gekås=bra skit!



I går kväll fick vi plötsligt lite oväntat besök och det är alltid trevligt och givetvis fick kaffemaskinen jobba. Dock inte med Gevalia som brukligt när man får just oväntat besök utan våran Jura är oftast laddad med Zoegas bönor, dom är bra.

Våra söta gäster var i nämnd ordning Micke, Anne och Peter. Vi tillbringade hela kvällen i köket och det blev en del ratsittande, öl och whiskydrickande för vissa, kaffe och läsk för andra, facebokande och googling innan vi hade redit ut det mesta av det vi var oeniga och undrande över.
Ratsit är en fantastisk sida, klar tvåa efter min favorit google. Ny funktion på ratsit är att man kan se hur många fordon som finns registrerades på adressen.
Värdelöst vetande men ack så spännande! Dåren som köpte våran bil hade 197 st. I Pettssonska fanns det "bara" två stycken, båda av märket Renault.

Utan att skryta så är jag en jäkel på googla, gör det jämt! Sist nu så satte jag diagnos själv på mina onda ben t.ex! Hur bra är inte det? Köpte vitaminer på Apoteket och vips så mår jag bättre....lite i alla fall.
Kollade i morse upp hur gammal Pugh Rågefeldt är och hur många barn Zlatan har eftersom Rudolf påstår att han har tre knoddar!? Har tidigare kollat upp hur man botar fotvårtor och kopplar in trådlösa hörlurar till tv´n....det finns svar på allt! Och jag beundrar den lille gubben som springer runt där inne i datorn och letar bland arkiven för att få fram rätt svar så rackarns snabbt!

 Anne googlade nyss!
 Peter googlar.....men inte Rolf. Han har inte lärt sig det än
 Min favorit-Micke!




Idag har jag varit med Emilie på en snabb tur till Jakobsberg.
Hon handlade fina rosa blommor medans jag skenade rakt in i den här skallen.
Hur fasen kan man sätta reklamskyltar så lågt i en butik?
Tror dom att kunderna är tre äpplen höga bara?


Själv handlade jag för 10:-, har köpstopp tills på tisdag klockan 8.00 då startskottet går för en underbar Gekåsshopping.
Hoppas jag är klar till 18.00 med min shopping bara, för då tar jag plats i Sportbaren och tittar på Sveriges match mot Kazakstan. Får icke missas, så handla på ni mina kompisar...jag har inte bråttom! Kommer sitta bra där i Sportbaren sippande på ett glas vitt! För visst serveras det rusdrycker där?











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar