26 september 2013

Tjopping, monster och spökerier



Bra dag i dag! Hunnit med en del efter nattens långsovning. Fast Gustav var lite strulig i natt, han skulle äta/inte äta, ville ut/inte ut o.s.v. Väckte väl mig i runda slängar ca fyra gånger.
Gör inget, han får det! Jag somnar om.

Var i väg till Owe för att vattna hans prunkande krukväxtsamling. Han kommer hem i morgonbitti från Usa och jag har fått den stora äran att hämta honom mitt i natten på Arlanda. Överdrev en smula, han landar 07.35.....
Som tack för hjälpen brukar han vara generös med presenter.....överdrev här med. Hans bagage är alltid proppat med bildelar såsom kromlister, grillar, reglage, vevar till fönster och annat nödvändigt.
Min bror leker nämligen fortfarande med bilar, riktiga bilar som härstammar från Amerika.
Har aldrig sett någon bil i färdigt skick ännu och övervikten på bagaget brukar bli dyrt, varje gång. Han åker ca två gånger per år och köper bildelar och verktyg.


Han har en ganska trevlig utsikt från sin lägenhet i Kungsängen. Både Mälaren, pendeltågsstationen  och höga hus kan skådas från balkongen.

Fick en smärre chock och en duktig nostalgitripp när jag såg hans dammsugare. Vi fick varsin sånt här orange monster av mamma och pappa när vi flyttade hemifrån 1980. Hans fungerar alltså fortfarande. Jag är nog inne på min femte maskin.


Shoppat loss i dag så här en dag före lön. Rudolf får den 25:e och pjiuu så enkelt med endast en liten knapptryckning så har man gjort sig en överföring och blivit lite rikare och framförallt gladare...på två röda.
Nya tuggben och träningsgodis till Carlos när vi tränar på partytrix.
Och för er som tror att Carlos har växt till en elefants storlek med tanke på dom 28 cm långa jättetuggbenen,  så är svaret på den frågan nej.
Jag köper alltid långa ben för att minimera risken att han får ner dom i halsen. Han är rejält bredkäftad och ivrig och vill gärna svälja dom hela vilket är förenat med livsfara.


Bidde två stickade tröjor av sån modell som EJ är taggiga och sticks. Tycker inte om såna tröjor. Ett par svarta jeans slank också ner, tackarrrrrrr! Den till vänster i färdriktningen är beige, tycker det passar min beiga aura.

Dags för lunch och sen börjar uppladdningen inför Berwaldhallen. Ska bli så himla kul. Jessica kör och jag tjattar, brukar funka bra. Förresten nr 1, har ni något stalltips om bra parkering i närheten av Berwaldhallen?





Förresten, nr 2: Många vill att jag ska berätta om spökerierna på jobbet som hände i går natt.
Lite kort: hasande steg, lampor som tänds och släcks, en speciell lukt och sen så har även en gråhårig man skymtats som en skugga i korridoren och sittande i soffan. Det var lite läskigt faktiskt, när jag såg han i soffan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar