19 augusti 2017

AlessiaDiggilooBraKvällPåIngång



Hej mina vänner!
I kväll är det dags för en av sommarens höjdpunkter, Diggiloo på Ulriksdal. 
Vi verkar dessvärre drabbats av manfall i våra lineup och som det såg ut fram till i går kväll var det bara Jessica och jag. Men efter lite fundering beslutade även Emilie att hon ville med så då blir vi tre. Skoj! Anne och Torbjörn kommer vi garanterat träffa i folkvimlet. Dom sitter på parkettplatser medans vi som alltid har gräsplatser. Picknicken är inköpt, det blir bl.a en liten trevlig smörgåstårta.

Diggiloo är en tradition vi har. Det är den perfekta presenten till Jessica som fyller år just i augusti. Vi har om jag minns rätt gått på alla föreställningar under årens lopp.
I år ser startfältet på artister väldigt bra ut och jag vet redan att vi kommer få en kul kväll.
Vore såklart roligare om jag varit helt kry men jag har packat ner min stol så jag kommer i alla fall sitta bra hela kvällen. 
Stoppar såklart i mig smärtstillande i hopp om att bli någorlunda smärtfri. Och ja, jag kommer ta det väldigt lugnt med vinet. Mår inte bra av kombon vin/Tramadol har jag märkt.

Häromdagen var Alessia, Emilie och Carlos och hälsade på mig. Stella var på förskolan, som hon älskar denna förskola!
Det kändes lite konstigt att inte Stella var med men på det viset fick jag massor med tid att bara mysa med Alessia. Hon är bara så fantastisk! Enklare och nöjdare barn får man leta efter. Nu är hon med i blicken, "pratar" och ler emot mig. Hjärtat smälter och jag älskar henne gränslöst ❤❤❤ tänk vad lyckligt lottad jag är som har dessa underbara barnbarn i mitt liv.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar