8 augusti 2017

EnBättreMåndag

 I går var tanken att jag bara skulle ligga raklång i soffan och sova och vila nacken. Jag är extremt trött. Men när jag efter ett par timmar gjort detta blev jag rastlös och längtan efter mina små gullfisar blev värre än vanligt. Dom senaste två veckorna har vi knappt setts.

Blev därför glad när Emilie föreslog en promenad i solskenet. Jasmine och Andreas kom på fika och eftersom det blev alldeles för varmt för Carlos för en promenad så stannade vi hemma och lekte i stället. Stella var lika nöjd för det.
Vi lekte i lekstugan, firade Bertil som fyllde tre år igen och jag minns inte för vilken gång i ordningen han gjorde det. Vi åt glass, kastade vattenballonger, åt bigarråer, ritade och det blev en härlig eftermiddag tillsammans. Somnade en stund när dom åkt hem, kan inte fatta att jag är så trött.


Lilla underbara Alessia är världens enklaste barn. Nöjd bara hon får mat, torr blöja, pussar, gos och få vara med. Hon trivs i vagnen och hade i går en lång konversation med zebran som hänger och dinglar i suffletten. Så gulligt när hon "pratar" på sitt lilla sätt ❤❤❤

Ny dag idag, en dag som jag bl.a ska barnvakta en liten stund på eftermiddagen då Emilie och Alessia ska i väg en snabbis. Resten av dagen blir det soffan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar