3 augusti 2017

YtterligareEnDagILivet


 Min lilla favoritkille som följer mig varje steg ❤❤❤



Rorsman Junior lever livet i Smögen ❤❤❤
 
 
Det rullar på här hemma. Far fram och tillbaka mellan Bro och Kungsängen. Det funkar bra, Carlos gillar att vara hos oss. Han ligger ute mest hela dagarna och myser. Är det något han älskar mer än mormor så är det väl solen och värmen.
Har börjat äta mina Tramadol enligt ordination. Känns liksom tvunget för att jag överhuvudtaget ska kunna fungera och röra mig. Blir någorlunda smärtfri i alla fall men himla trött också.
Har även fått en kallelse till magnetröntgen på Odenplans läkarhus. Rekordsnabbt!
Var hos Dr Carlos i måndags eftermiddag och i går, onsdag kom kallelsen.
Ni som gjort denna magnetröntgen får gärna skriva hur ni upplevde den, men bara om ni INTE fann något obehag (skeptiskt att någon skulle gilla undersökningen) Vill helst inte höra mera om cellskräck, klaustrofobi, att man blir fastspänd m.m. Är faktiskt det enda jag grubblar på nu, om jag kommer fixa det. Erkänner min rädsla, panikkänsla och obehag. Ringde och pratade med dom och en trevlig sköterska berättade att dom inte spänner fast någon och att just nacken tar högst 15 minuter och att jag även om jag behöver kan få något lugnande. Känns lite bättre efter det samtalet.
Jag måste ju fixa det kan inte gå så här något längre. Rätt var det är så ramlar väl huvudet av. Känns så i lalla fall.


I går kväll hade vi den sista planeringen inför lördagens stora händelse, som vi väntat på så länge. Blivande Fru Nilsson hade dukat upp med goda ostar, prosciutto, salami, kex, melon, vindruvor och favoritbubblet Victoria.
Jag höll mig till bubbelvatten eftersom jag var bilburen, gick bra det med.

Vi har som sig bör en del hemligheter på gång också så vi tillbringade en del av kvällen instängda i Annes och Torbjörns bar vid garaget/förrådet. Där fick vi vara i fred från nyfiket brudpar.
Nu känns det som att vi har koll på läget, annars är det väl bara att improvisera. Kommer bli en härlig helg.
Hoppas inte min nacke sätter käppar i hjulet för all glädje bara. Kvällen avslutades med presentutdelning i storformat! Brudtärna och en norsk och en svensk toastmadame fick varsitt fin rött hjärtformat paket. Dom är väl för rara dessa snart så Herr och Fru Nilsson. Tack snälla ni! Blev superglad för allt i paketet.
Presenter INNAN bröllopet, bra chansat Nilssons, tänk om vi inte sköter oss?! 

Dags för middagsstök snart, hittat ett nytt icke prövat VV-recept. Såg mycket gott ut, någon pippihistoria med parmesan. Kan inte bli fel helt enkelt.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar