24 augusti 2017

DetBlevEnBraDag

 Snart midnatt och här sitter jag. Är faktiskt numera ganska kvällstrött och är inte alls vaken till långt in på natten. Tror det hänger ihop med att jag blir trött av att ha ständig värk och naturligtvis att jag äter mina värktabletter som är hyfsat starka.  Smärtfri blir jag inte helt av dom men lite bättre blir det trots allt.

Har haft ganska fullt upp idag med. Började att jag åkte till Anne på förmiddagen. Var tvungen att vända vid Kalmarsand eftersom det plötsligt slog mig att jag glömt strykjärnet på.
Vände för att åka hem och upptäcka att jag såklart inte hade glömt att stänga av timern.
Åter mot Bålsta. När jag körde upp på Annes garageuppfart så blev jag storslaget mottagen av Lotta. Lilla söta lurviga Lotta. Hon är så söt och hon vet att jag alltid har godis i fickorna till henne.


Idag inget undantag, godisutdelning och pussar innan hon var nöjd. En av anledningarna till mitt Annebesök var att jag var nyfiken på alla bröllopsbilder som hon hade i sin dator. Och jäklars så mycket fina bilder och så himla kul att få se dom. Vi satt där och drömde oss tillbaka till den där härliga dagen för bara ett par veckor sedan. Allt var bara så fantastiskt och jag är glad att jag fick äran att vara med och dela denna dag med Anne och Torbjörn och alla andra gäster såklart.

Sen var det så kul att få titta i Annes Möhippebok som Sussie så otroligt proffsigt fixat. En fotobok med bilderna och tillhörande roliga texter från möhippan. Bra jobbat Sussie, vilket jobb du lagt ner!

Innan jag åkte hemåt så tog jag en sväng förbi jobbet för att lämna mitt läkarintyg och tjittjatta med mina kollegor. Var kul att se dom och kul att höra att jag var saknad. Ja, kanske inte av alla då men dom jag träffade av dagpersonalen i alla fall. 
 
 

När jag ändå var på rull så passade jag på att göra halt på Ica också. Tänk att man behöver åka ända till grannkommunen för att köpa sitt favoritkaffe? Lavazza hela bönor till Juramaskinen. Ska det varas så himla svårt för Willys att ta hem det? Tydligen eftersom jag påpekat det flera gånger.

Köpte med mig varsin räkmacka till mamma och mig också. Hon lät lite låg när jag pratade med henne tidigare under dagen. Och räkmackan och en kopp kaffe tillsammans med mig gjorde henne gladare faktiskt, bingo!

Nu dags att sova, imorgon ska jag äntligen få träffa mina tre små favoriter ❤❤❤ Längtar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar