10 augusti 2017

HejÅHå


I stället för att sitta så här och glo med smärta, elände och tycka synd om sig själv så blev jag glad när Emilie föreslog att vi skulle ta en sväng till Thun´s. Känns bra att ha något annat att tänka på och att få umgås med mina små gullfisar mår jag bara bra utav, kanske t.o.m glömmer bort det onda. Eller inte riktigt men nästan.


Stella shoppade loss!  Man kunde tro att hon fått en släng av shopoholicsjukan och att hon dessutom är släkt med sin mor (haha). Mycket hamnade i dom pyttesmå varukorgarna. Kundvagnar fanns det inte många av dessutom så var dom inte barnanpassade som vanliga kundvagnar. Konstiga plastbaljor. Fanns massor med fina barnkläder. Stella köpte en Pippiklänning och Pippimössa, lite tröjor bl.a en med bling-bling och sen såklart Frostleggings, strumpor och trosor. Gick liksom inte att avleda henne från just Frostteamat. Vidare slank en vattenkanna, såpbubblor och lite andra bra-att-ha-grejer ner i korgen. Men det klart bästa köpet var ändå paraplyet.  Så lycklig hon var över detta paraply.


Nu väntar vi bara på regnet! Stella är redo och rustad! 
 

När vi speglat oss och shoppat klart så fikade vi, åt dagens andra glass och hade det mysigt. Själv handlade jag en tvålpump (gissa färg?) och servetter. Alessia fick förstås också nya kläder, men hon fick inte välja. Puh, tänk om ett par år då mormor har TVÅ tjejer som ska handla kläder. 

Jag älskar dessa dagar jag får vara tillsammans med mina barn och barnbarn. Allt blir så mycket roligare då!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar