1 augusti 2017

LessPapiljotterOchMeraBröllop




Carlos och jag tog sovmorgon i morse, vi sov ända till 9.00 men jag har vaknat några gånger under natten som oftast. Gick en morgonrunda med Carlos innan vi åkte hem och åt frulle och jagade katten.


Annars så har det varit en riktig skitdag idag. Har haft så ont hela dagen och jag undrar hur länge jag kommer stå ut med den här smärtan i nacken och den envisa huvudvärken.
Har inte gjort så mycket mer än att legat i hammocken och vilat. Känns bäst när jag ligger ner med huvudet stilla.

Hade tid för färgning hos bästa frissan på eftermiddagen. Ingen klippning som jag brukar kombinera med eftersom jag på lördag ska ha någon form av frisyr och då ville frissan Monica inte klippa något.
Hon testade lite hur hon hade tänkt, jag fick naturligtvis också säga mina önskemål. Vi var överens som alltid. Rufsigt, lockigt, vildvuxet och lite lagom halvbusigt, precis som jag är alltså. Fick för första gången i mitt liv håret lagt på stora spolar. Kände mig och såg ut som tant Agda 87...typ.

På lördag förmiddag kommer den stora makeovern äga rum och sen direkt till kyrkan. Vilken helg det kommer bli, är som ett litet barn på julafton och då är det inte ens jag som ska gifta mig. Har redan mitt bröllop överstökat sedan 100 år tillbaka och då var det inte tal om att få håret lagt. Tror inte ens att papiljotterna var uppfunna då. Men det gick bra ändå!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar