31 augusti 2017

BebisMysHejDåMinaHjärtan

 I går fick jag äntligen träffa lilla Ted, Micke och Johannas lilla fina kille som föddes för drygt två veckor sedan. Han var så himla liten och söt. Alessia på snart tre månader såg jättestor ut bredvid honom, gulligt! Fast snart är han nog i kapp.
Tänk att Micke och Emilie som varit och är bästa vänner sedan långt innan dom föddes nu har fått barn med bara två och en halv månad emellan. Önskar att Lisa hade fått uppleva detta, att bli farmor. Det finns inget som slår det.  Det kändes lite extra tufft när jag satt där i soffan och gosade med ditt lilla barnbarn Lisa.  Ville så gärna att du varit där med oss ❤
Jag ser fram emot rollen som extrafarmor. Micke har alltid och har fortfarande en speciell plats i mitt hjärta.

Eftermiddagen blev annars en katastrof, jag hade förbannat ont och var tvungen att lägga mig. Stackars Rudolf fick fixa middagen när han kom hem från jobbet. Hade i och för sig förberett men sen tog orken slut. Han jobbar hela dagarna, fixar middagar och grejar här hemma när han kommer hem och sen målar och försöker jobba på i uterummet på kvällarna som snart faktiskt börjar bli klart.
Jag blir inget bättre, snarare tvärtom. Äter Tramadol i kombination med Alvedon, hjälper knapphändigt. Jävla skit!
Fast en sak är i alla fall glädjande. Dom ringde från Spine Center på Löwenströmska och jag fick en tid bokad till en specialistsjukgymnast.  På lördag ska jag dit, känns toppen!


På förmiddagen idag åkte jag med den här söta familjen till Arlanda. Regnet vräkte ner och det var 12 grader så denna årliga solresa till släkten i Ladispoli kunde inte komma lägligare.
Just nu sitter dom på ett försenat plan till Rom.  Att resa med småbarn...herregud vad grejer som ska med. Det var så gott som fullpackat i bilens bagageutrymme. Mycket ska med!
Stella var tokpeppad och hade packat sin väska med allehanda bra-att-ha-saker.
Jag hade köpt en liten plånbok (med Frostmotiv såklart) och lagt i lite pengar i euro som hon fick. 
Oj, vad glad hon blev. Jag sa till henne att hon kunde köpa glass och bjuda sina kusiner också. 
Ska bli spännande och höra hur det gick. Hon säger ju själv att hon är så bra på att betala...haha!
Längtar redan efter dom, kommer bli långa dagar tills dom är hemma igen nästa lördag. Puh!


Men jag har den här lilla fisen att gosa med. Han blev så glad när jag hämtade honom. Nu ska vi bara ta det lugnt i en vecka, slappa, sova, gå stillsamma promenader och äta korvmackor. Tror faktiskt (eller vet) att han kommer gilla att få ha ensamtid med mormor. Det går alltid så bra, är inte första gången han är hos oss. Gustav är väl inte direkt överförtjust men det går bättre och bättre. Kunde bara Carlos ta det lite piano med kissen så hade det varit enklare.


Lilla Mini-Micke ❤❤❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar