5 augusti 2017

BröllopPåG


Högst upp på 24:e våningen i Penthouse kommer jag rulla hatt i morgon. Vi sover på våning 12.


Den blivande bruden är redo!


Hela bröllopet är på norska!
 

 För första gången fick jag se en dubbel regnbåge!

 Godisbordet, my cup of tea!


Hallå!

Idag har det varit en sådan där fullspruttdag igen. Lämnade Carlos hos Jasmine och Andreas i Bålsta vid 12.00 så jag skulle hinna med mamma och fixet på inför morgondagens bröllop.
Skönt att ha Jasmine och Andreas som hundhjälpsbackup och det verkade som Carlos gillade läget. Han är inte så krånglig bara någon som bryr sig så är han nöjd, min älskade lilla fis. Han hade tydligen följt Andreas varje steg han tog. Längtar redan efter honom. Vi hade ett par mysiga dagar tillsammans.

Det blev ett snabbt besök hos mamma, handlade det viktigaste men hann inte stanna och fika. Hon knorrade lite men förstod att jag hade en del viktigare saker att göra för en gångs skull. Det är inte alla gånger man får vara delaktig i ett bröllop som detta, kul som attan.

Hela eftermiddagen och en stund in på kvällen var vi på Scandic Infra City i Lapplands Väsby. Vilket ställe! Festvåningen på 24:e våningen var fantastiskt. Tre etage! Mingel och snittar på ett, middag på ett annat och till sist dansen på det tredje, Kommer bli galet skoj! Vi hann med det vi skulle. Hade tilldelade ansvarsområden och jag var ansvarig för godisbordet! Som klipp och skuren för detta uppdrag. Allt som hamnade på golvet fick man äta upp, en regel jag hade hittat på alldeles själv.

Kom hem vid 20.00 till en make som lyckats med konststycket att få igång sin Spotifylista alldeles själv så Wilmer X ljöd ur alla Sonoshögtalare på en och samma gång. Var ett jävla liv, haha!

Nu har jag fixat det sista viktiga detaljerna. Tagit fram min klänning (jag som har ägt en klänning i hela mitt liv), packat övernattningsväskan och druckit ett glas vin, nåja två då. Känner mig redo för en helg i kärlekens tecken. Kommer bli grymt! Först frissan vid 10.00 i morgonbitti.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar