21 augusti 2017

KulDiggilooHelg

I lördags var det äntligen dags för att samla ihop Diggiloogänget, damma av Diggiloostolen och bege sig mot Ulriksdal. Extra skoj var att Marie och Pavlina i sista sekunden kammade till sig, ändrade sig och bokade biljetter.
Vi blev således ett glatt gäng på fem och sen även i halvtidsvilan kom Anne och Sussie och umgicks med oss en stund. Fanns bubbel så det räckte till dom också.

I år var Diggiloo lika bra som alltid. Klart bäst var David Lindgren....han är så GRYM! Och sen förstås Özz Nujen, jag skrattade så det gjort ont överallt. Skönt att få skratta så där mycket, var länge sen sist.
Försökte återberätta för Rudolf när jag kom hem men det är totalt omöjligt att försöka komma ihåg allt sjukt han sa.

Låter bilderna tala för sig själva, ni ser säkert hur trevligt vi hade.







Mycket kändisarna på plats. Här är några! Vi såg även bl.a Oscar Zia, Nanne Grönwall, Martin Stenmark, Per Andersson, Niklas Wahlgren, Magnus Carlsson, Christer Björkman och hela familjen Perrelli.


 Klarblå himmel!








 

Vi har som tradition att alltid ta "Årets Fulbild" i år kom vi på det lite för sent, när vi skulle gå hem. Därför blev bilden lite mörk och grynig.


Annars så tillbringade jag helgen mest så här. Som tur var så kom alla mina underbara barn, barnbarn och en rar pojkvän och muntrade upp mig på söndagseftermiddagen. Det kallas livskvalité ❤❤❤


2 kommentarer:

  1. Jag TACKAR ALLRA ÖDMJUKAST för en helt UNDERBAR present!
    Vi har så himla mysigt, trevligt och roligt varje gång vi går och jag hoppas inte detta var den sista!
    Många kramar och tack en än gång för presenten!

    SvaraRadera