28 augusti 2017

PrePartyFörErika


I går ställde vi till med en liten enkel familjemiddag. Erika fyller 30 år men inte förräns i morgon den 29/8. 30 år förresten, det är inte klokt! Vart tog alla år vägen? Nyss var hon ett litet barn och världens bästa, nu är hon vuxen men fortfarande världens bästa.
Att fira henne några dagar i förväg, på söndagen passade alla bättre. Det stod en middag i fisktema på önskelistan från jubilaren och Rudolf fixade såklart.  Fisktema har han svart bälte i kocken våran.




Vi avnjöt en bättre middag innehållandes bl.a varmrökt lax, gröna ärtor, färskpotatis, favoritsillen från Brantevik, romsås, gravad lax, hovmästarsås, västerbottensostpaj, räkröra, baguetter, färska signalkräftor och havskräftor, aioli, grönsallad och säkert något mer jag glömt. Allt var fantastiskt gott!

 

Fast vi började som sig bör när någon ska firas med lite bubbel. Stella fick ett eget glas med Wenngarns Äppelmust som hon gillar.


Emilie är tårtansvarig i familjen. Och som alltid hade hon med sig denna goda skapelse.

 

Lilla primadonnan var lika glad som alltid. Här vilar inga ledsamheter inte  ❤❤❤
Det blev en kväll utav dom bättre. Det finns inget som får mig må så bra som när alla mina hjärtisar är hemma, samtidigt dessutom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar