6 augusti 2017

GrattisOchStortTackAnne&Torbjörn


Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är fortfarande i ett lyckorus efter att fått varit med om denna galet roliga helg i kärlekens tecken från början till slut. Går liksom inte att återge. Denna bröllopshelg som vi alla sett fram emot så länge, inte minst huvudrollsinnehavarna Anne och Torbjörn förstås.
Allt var på topp och allt gick som vi planerat och jag kan erkänna att jag är lite trött i dag och sen har jag förjäkla ont i min nacke. Somnade runt 04.00-snåret och skuttade upp till frukosten som vi åt gemensamt hela gänget vid 9.00. Alla slöt upp och det kändes som det perfekta avslutet med en gemensam frukost innan vi skildes åt.


 Här är jag innan avfärd mot Yttergrans lilla minikyrka.  Är ingen klänningsmänniska och jag hade ganska svårt att vänja mig med min outfit. Kände mig utklädd i nattlinne,var jag på väg till ett pyjamasparty eller?
Jag som helt ärligt inte äger en endaste klänning slog på stort, ska det va så ska det va!
En hyfsat fin meshklänning med blomsterbroderier design Ida Sjöstedt.



Vackrare brudpar finns inte. Annes klänning var också en Ida Sjöstedt. Prinsessan Sofia hade även hon valt en Ida Sjöstedtdesignad brudklänning när hon gifte sig. 
Brudnäbbarna var söta som socker. Anne och Torbjörns yngsta dotter Leia och hennes gulliga norska kusin Mali


Hela gänget med bestman och tärna innan det tar plats i Annes fina Beetle Cab pimpad som sig bör en sådan här dag. Vi åkte alla i karavan tutande som galningen en runda hem till dom nygiftas adress där alla grannarna hade gått man ur huse och stod och viftade med flaggor, blåste såpbubblor och jublade när deras nygifta grannar kom åkandes med alla sina bröllopsgäster i följe. Otroligt kul och Anne och Torbjörn hade ingen aning om detta hyss. Bra idé Sussie!

 

Godisbordet! Hemma hos familjen Hauge-Nilsson kommer dom inte behöva köpa godis eller nötter det närmsta året. Blev massor över!



Tårtan var fantastiskt god som förresten hela bröllopsmiddagen var. Här var det inga små portioner inte, jag blev vrålmätt.


I morse såg det ut så här och vi var glada att vi slapp städa.
 Bara packa ihop all rekvisita som förvisso var en del grejer. 
 Men vi hjälptes åt så det gick ganska fort.

 

 Tycker nyblivna lilla frun ser alldeles otroligt nästan oförskämt fräsch ut trots att hon och några till höll i gång till framåt 03.00. Det dansade det mesta från fågeldansen, schlager, bugg till macarena. Skoj!

 

Jag körde hem ballongerna till Bålsta och inte en endaste gick sönder trots lite svårigheter att få in hela högen i min lilla bil.

Tack Anne & Torbjörn för årets roligaste helg!
Ett minne för livet ❤ och jag är så glad och tacksam att jag fick dela denna dag med er.

Vad ska vi roa oss med nu då? Inget att planera, öva eller busa med! 

Nu ska jag i alla fall sova, blev som sagt inte många timmars sömn i natt.
Precis som det ska vara när man firar att sin bästa vän efter 19 år äntligen har ingått äktenskap med sin kärlek. Ingen direkt spontangrej som Torbjörns pappa sa i sitt tal. 


2 kommentarer: