4 mars 2015

BraDagSoFar



Långledigheten är slut, det gör mig ingenting. I kväll kör jag igång igen, endast två nätter denna vecka,  en lagom mjukstart. Fast kom på att det är nattmöte först klockan 19.00. Bara att masa sig dit och se hur detta möte fortlöper. Det förra var inget vidare och jag kommer tala minimalt och endast svara om jag mot förmodan blir tilltalad. Har inte ett skit att säga.

Kom på att jag inte varit så här långledig "på riktigt" sen jag började på Solis. Kanske därför jag känner mig utvilad och längtar till jobbet.
Nio nätter krävs för att jag ska kunna vila upp mig ordentligt. Och jag har dessa dagar bara gjort roliga saker såsom umgåtts med mina barn och barnbarn, tagit en powernap på eftermiddagen, promenixat med Carlos, shoppat, ätit uteluncher eller bara slappat hemma. Lallat runt i mysbyxor och sov t-shirt halva dagarna. Älskart!

I dag har jag varit hos Stella en liten stund. Vi gick på en entimmes promenad och Carlos var så duktig, han har börjat galoppera ibland när vi är ute och luftar oss, så himla gulligt med en galopperande fransos.
Stella sov inte en blund, hon låg nerbäddat i sin sköna rosa åkpåse och tittade med stora ögon på mormor som körde vagnen. Klart hon inte kunde somna, jag gjorde lite roliga grimaser och pruttljud emellanåt som hon flinade åt.

När vi kom hem så fick hon sin sexmånaderspresent två dagar för tidigt. men jag är rädd att jag inte träffar henne på några dagar nu.
Jag hade köpt en jättefin sångbok med barnvisor som ackompanjerades av pianospel av Tina Ahlin.
Hon gillade den! Jag sjöng för full hals och boken spelade, Stella var imponerad och skrattade åt mig.
Eller snarare såg vettskrämd ut kanske.

Hon provade riktig mat för första gången idag också, ett par teskedar av en kycklinggryta på burk.
Söta barnet grimaserade, ryste lite, svalde och såg nöjd ut. Mera!



Boken låter? Konstigt tycker Stella men gungade med och höll takten och tittade på den galande mormodern med stora ögon. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar