26 mars 2015

I´mBack



Var det någon utav er som saknade mig i går? Nähä, tänkte väl det. Vet inte vad som hände, men min energi, ork och entusiasm är som bortblåst. Somnade i soffan vid 21.30 och vaknade flera timmar senare. Ska försöka leta fram lite ork idag, borde finnas någonstans.

Hade trots det en mycket bra dag. Lite trött som vanligt eftersom jag jobbat men mycket tacksam över att bli bjuden på våffellunch av mina snälla barn och barnbarn.
Det är förjäkla gott med våfflor!  Erika fick kämpa hårt med att vispa grädden för hand. Vi hade missat/glömt/förträngt att elvispen havererat för länge sedan så jädrar vad hon vispade. Jag var inte till någon större hjälp med mina ömmande och bortdomnade händer. Blir en tur till närmsta elvispaffär snarast. Borde kanske köpa nya händer också?

Förhoppningsvis redan idag då jag ska bege mig till Bromma för att lämna in vårat båtkapell. Det behöver tvättas och lagas inför kommande båtsäsong. En båtsäsong utan mig ombord eftersom jag tilldelades ett rött kort av skepparen under förra årets säsong, tror det gäller det här året också.
Gör inget, jag är rädd för vatten, när det gungar, när det luktar bensin, när det blåser, för grynnor och grund, repor i fernissan, gasolköket, att skepparen ska somna m.m. Håller mig mer än gärna på landbacken, där trivs jag bäst.

Förresten, spelar ni CrossBoss? Blev tipsad av Emilie och laddade ner appen. Är ett kul spel (inte kulspel) där man löser korsord. Jag heter EwaPet..spela med mig!

 http://www.crossboss.com/




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar