2 mars 2015

HallåDär



Tack igen till den vänliga själ som gjorde detta kanonschema vi nu går på. Denna långledighet har gett mig nya krafter,  jag sover gott på nätterna och lallar runt och gör vad jag vill på dagarna.
Har umgåtts mycket med Stella förstås det ger mig extra energi och glädje.
Nu känner jag mig för första gången på länge utvilad och längtar faktiskt till jobbet på onsdagnatt.
I och för sig så längtar jag alltid till jobbet mer eller mindre, sista tiden lite mindre kan erkännas p.g.a olika omständigheter.

Vad har jag roat mig med i dag då? Började dagen med att åka till Lapplands-Väsby och köpa batterier till Rudolfs trattar. Inte undra på att han hört illa sista veckan då batterierna blinkat illrött.
Slank in på deras centrum också och gluttade lite i butikerna. Kom hem med ett par jeans eller rättare sagt två par jeans. Men ska lämna tillbaka det ena paret som jag tyckte var lite korta i benen när jag mannekängade här hemma för Gustav. Märk väl! Köpte ingenting till Stella, tyckte det inte fanns ett dugg fint.

Har varit en sväng till lilla Stella också nu på eftermiddagen. Mormors lilla pyre är sjuk! Hon har feber och är ledsen. Usch, vad jobbigt det var att se henne så ynklig, gjorde ont i mormorshjärtat.
Som tur var så svarade hon bra på Alvedonen Emilie pytsat i henne, då var hon sig lik en stund och gurglade på och var glad. Min lilla älskling!

Gick en ca 15 meters lång promenad med Carlos också, han var inte direkt överförtjust så efter två snabba benlyft och pinkskvättar så gick vi in igen.

Hoppas nu Stellas feber ger med sig fort, Emilie misstänker att det är tänder på G. 


Häromdagen kom första men långt i från sista förstoringen på världens vackraste barn.
En canvastavla i modell stor, väldigt stor. Hade nog inte riktigt koll på hur många centimetrar jag beställde. Skitsamma det var halva priset och väldigt billigt och bra tyckte snåljåpen i mig.
Tänkte först göra den svartvit men ändrade mig. Gillar att hennes rosa tröja matchar med det övriga rosa som smyger sig in mer och mer i hemmet. Rudolf är som tur är färgblind. Ska inom kort byta tillbaka till vita längder i stället för dessa grisskära som jag, hör och häpna har ledsnat på.
Canvas är kanske lite 80-tal men vá fasen jag är ganska trögstartad och tyckte faktiskt att det blev fint.
Stella är ju mitt favoritmotiv också men det har ni nog märkt redan.

Nu ska jag fixa middag, det blir matochpotatis idag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar