5 mars 2015

UpDate



Hej på er!
Efter en natt med cirkus i lightversion med dock cirkus så somnade jag tämligen ovaggad på mindre än en sekund.
Klockan 10.00 blev jag väckt av att Gustav försiktigt satte tassen på kinden min. Var så trött så jag inte visste vilket ben jag skulle stå på, frös gjorde jag också och kroppen kändes stel och värkande.
Nu skulle det först sniffas lite luft i ytterdörren, ätas lite mat, sniffas lite luft igen för att sedan bestämma sig för att gå ut. No stress här inte Gustav.
Jippie! Låste snabbt och joggade tillbaka till sängen, tvärdog och sov till 15.00.

Somnade om igen och gick inte upp förräns vid 16.00, riktigt bra jobbat. Eftermiddagen har tillbringats mest med att sitta och glo...jag glor ut i tomma intet och väntar på att hjärnan ska börja fungera.
Åsa kom för att hämta sin post som jag så duktigt hämtat i brevlådan 40 meter bort medans dom cruisat runt på Amerikas västkust.


En liten daglig promenad till en oftast proppfull brevlåda som genererar i finfin papperspåse från Starbucks innehållande världens godaste kaffe. Tack snälla du!

I morgon kommer det fler presenter, då jag ska hämta två andra Amerikaturister som landar 7.30. Dom har nu efter tre veckor på Floridas solkust blivit varse om att den bistra verkligheten, läs vardagen har kommit i fatt dem. Orka!
Jag går aldrig lottlös när Ingrid shoppat loss over there, inte Gustav heller för den delen.
Nu ska jag förflytta mig till soffan med en kopp förbaskat gott kaffe, sen är det på´t igen till jobbet.
I morgon är det fredag och jag är ledig hela helgen, gilla på den!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar