16 mars 2015

PrisaGud





Äntligen måndag och jag är ledig ett par dagar. Kändes fint på jobbet i natt. Var i och för sig förbaskat trött, tror det beror på att veckan var i hattigaste laget för mig. Jobbade två nätter, ledig en, jobbade två, ledig en och jobbade en natt igen. Inte det optimala med bara en natts ledighet mellan nattpassen.
Men tur att jag arbetade med världens bästa vikarie, vi har alltid så mycket kul att prata om så timmarna pep i väg hyfsat fort.


I går så vi jag vara med om något så roligt, babysim med Stella. Helt galet kul! Är så fascinerad av att inte en endaste bebis grät, alla var så glada och plaskade runt i vattnet. Stella var förstås gladast av alla barn, sötast också såklart.
Vilken grej, babysim! Måste vara så bra och lärorikt för dom små liven. I går provade Stella på att dyka för första gången. Gick hur bra som helst och hon sa inte ett dugg och gjorde det sammanlagt fyra gånger.
Lilla underbara unge, du är helt magiskt fantastiskt. Längtar så efter dig just nu och alltid.


Har tydligen klappat takten till Ylvis i TV också. Tänk att få vara med i direktsändning med Anja Pärsson. Stort....haha!
Anne tycker hon ser lite halvt frireligiös ut och mmmm, kanske en smula. Men herrregud det var ju norrmän på scenen klart hon blir salig då!

Nu ska jag ut i solen, ska promenixa ända till brevlådan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar