21 mars 2015

TjyvarBanditerOchPoliser



Godmorgon lördag!
Vaknade upp till ett vitt och förvisso ganska vackert vinterlandskap, riktigt trist. Hallå, det är mars nu! Hoppas det försvinner fort. Hade precis börjat få lite vårkänslor så kom då detta bakslag.
Jag är glad att solen skiner i alla fall, det gör det hela så mycket roligare.

Haft pådrag här för en stund sedan. Gunvald Larsson och en kvinnlig polis på besök hos mig och några grannar.
Såklart var det inte Gunvald Larsson, men det hade varit väldigt kul. Nu var det inte något mord som begåtts utan i stället några som gått på tomten våran och kanske tittat in genom fönstren, med tanke på att fotspåren var väldigt nära dessa.  Garagedörren har dessa klåpare också känt på, som tur var den låst. Finns mycket skoj därinne.
Flera grannar hade samma fotspår också och ett uterum som brutits upp. Känns olustigt såklart.





























Har facetimat med den här skönheten. Lite avvaktande idag, tror hon fnular på hur 17 mormor kan sjunga "En elefant balanserade" i den där lilla mackapären.
Min lyckodag idag, jag får den stora äran att vara barnvakt till mina små gullhönor i kväll. Både Emilie och Jogge jobbar och jag är inte den som är den...springer i väg på lätta ben till dessa två.
Eller tar bilen..typ. Springa har jag inte gjort sedan -92.
När Stella har somnat ska Carlos och jag ha lördagsmys. Har tänkt mig ett godisregn utan dess like, det kommer fransosen gilla.

Japp, det var väl allt so far. Ha en bra lördag. Ut i solen med er!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar