18 mars 2015

SkitHusPapper



Godafton mina vänner!
Inte bra att vara ledig...får inte ett dugg gjort utan lallar mest runt tillsammans med dom som gör mig lyckligast. Nämligen mina barn och barnbarn. Sorry för tjat!
Idag inget undantag. En tur med Emilie och Stella till Outlet, vi besökte faktiskt bara två affärer. Rusta och nya Ica Maxi i Barkarbystaden.
Rusta främst för toalettpappersinköp, schampogrejer och sen fyndade jag gardiner till vardagsrummet. Toalettpapperinköpet var inte till oss. Nehädå, här köpes den billigaste Eldoradobalen på Willys. Hårt som sandpapper men duger bra att torka sig i rö... med.
Emilie och Jogge föredrar med andra ord den mjukare varianten.

Gardinerna var billigbilliga endast 129:- för två vita längder, är lite less på mina rosa och har gett bort mina vita som jag hade tidigare till bättre behövande. (Läs: Dom som handlar skithuspapper av god kvalité)
Snåljåpen inom mig blev mer än nöjd av priset, tre par gardiner för 387:- spänn, man tackar.
Hoppas dom blir bra, dom är vita, hur fel kan det bli? Få se om jag och Mr Kärcher orkar ta i tu med fönsterputs i helgen....känner mig aningen skeptisk. Känner ni mig rätt så hänger nog dom grisrosa gardinerna kvar nästa vecka också...och nästa...och nästa. Hej Latmask!

Efter det så blev det plattan i mattan till Mr Wok i Kungsängen. Hämtsushi när den är som bäst. Erika kom med bussen hem till Emilie för att luncha med oss. JAG ÄLSKAR SUSHI! Eller VI älskar sushi.
Vi sa det när vi åt att det här skulle man kunna äta varje dag! Tror fasen inte jag skulle ledsna.
Sen blev det glasstajm och kaffe. Stella åt köttfärssås så det stod härliga till och Carlos lekte med kamelen. Lilla fina Carlos, som jag älskar denna charmiga fransos.

Inte en endaste bild blev det idag, tokklickade ju igår. Det får räcka och Stella hade samma kläder på sig i dag som igår så, ingen skillnad. Men skulle ni mot förmodan glömt hur barnet i fråga ser ut så scrolla ner till gårdagens inlägg. Där hittar ni underverket!

Väldigt torrt och informativt inlägg det blev. Just ja, har glömt berätta om dagens kulinariska middag. 80-talet ringde och ville ha sin Flygande Jakob tillbaka.  Kan meddela för intresserade att det var grymt gott! Banan är gott i mat fast jag hoppade jordnötterna.

Nu två nätters jobb, ska lägga mig och vila lite så man orkar med den eventuella cirkusen.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar