9 mars 2015

KulVeckaMedSol



Roligaste veckan hittills på året är är, fast det kan bli precis tvärtom jobbmässigt. Känns inte så vidare värst att jobba fem nätter den här veckan när läget på min avdelning numera är kaosartat, minst sagt. Undrar om jag ens kommer att orka och undra om min rygg kommer att hålla. Känner faktiskt mig väldigt osäker, skeptisk och framförallt orolig.

Det bästa med den här veckan är förstås främst två saker, någon som jag tycker väldigt mycket om fyller 30 år och sen förstås Melodifestivalfinalen på lördag.
Hoppas och ber till gud att mitt begynnande diskbråck inte gör sig påmind just denna vecka. Vill vara pigg och rörlig båda dagarna. Räckte att jag hade ryggskott på min egen 30-årsdag.
Den där blivande 30-åringen...fattar nada. Hur gick det till egentligen, hon är fortfarande och kommer alltid vara min lilla dotter. Så är det säkert för alla, ens älskade barn förblir att vara barn länge, länge.

Vad händer i dag då? Lite fix och trix här hemma, två möten på jobbet varav det ena är ett lönesamtal med chefen.
Sen hem och ladda batterier och rygg för två nätters jobb. Tur att man trivs så himla bra på jobbet, tänk om det skulle kännas motigt varje dag. Det skulle jag aldrig palla. Närå, jag skuttar glatt in varje kväll på jobbet och sträcker ut armarna i luften och utbrister i falsett: ÄNTLIGEN HÄR!


Solglasögonväder idag säger fyrans väderflicka på tv.  Härligt, mina är putsade och redo att hakas på snoken.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar