14 mars 2015

Mello2015



Ojojo, har varit vaken en kvart och redan är man i full gång. Tänk vad lätt det var en sådan här dag att kicka igång. Borde vara Melodifestivalfinal varje helg.
Nattjobbet var i natt så där lagom, precis så man kan hantera det. Hann faktiskt sitta på min lilla stjärt en stund här och där också.
Trivs så bra men blev lite oroad när jag åkte hem i morse. Jag är såååå trött, blir nog så framöver att jag måste börja åka tåg i stället.
Inte bra att köra bil när man är helt slut. Tror till och med att det kan vara olagligt. I morse stannade jag vid Kalmarsand för att lufta mig lite, sen vid Bro Station för att ladda på mitt SL-kort inför resan i eftermiddag. Sista biten hem gick det bättre.

Ska strax hoppa in i duschen och sen är jag på gång. Rudolf är så vänlig som kör oss till pendeln i Kungsängen. Bord bokat på Maestro vid 16.00 och jag är vrålhungrig. Det blir nog lammkött som alltid, dom är grymma på det på vårat stamhak.

Taxin hämtar oss 18.00 för att vi ska ha god tid att intaga våra platser klockan 19.00. Sitter man på parketten måste man vara på plats en timme innan.

Hörde av Kerstin som var på genrepet i går att Hasse A och Måns fick mest jubel och applåder. Skulle inte förvåna mig ett dugg om Hasse tar hem allt.
Jag önskar att Måns vinner men tror dessvärre inte han kommer göra det. Tycker han är värd en vinst och få representera Sverige i ESC. Han är proffsig på scen och kan sjunga, till skillnad från många andra i startfältet.


Nu kör vi!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar