12 mars 2015


 Varit med världens gladaste barn i Jakobsberg i dag. Shoppade lite fina kläder till henne och lunchade på Tasty´s. Bra dag so far....tills vi skulle hem. Då gick det inget vidare.


 Motorhaveri mitt bland den tunga trafiken på E18. Jogges bil gick varken att styra, bromsa, växla eller någonting. Blev sittande på den smala vägrenen länge innan hjälp kom. Vågade inte gå ut då hade vi dött. Jävlar vad bilarna dundrade förbi.


 Min utsikt från baksätet


 Här sitter Stella och fattar nada



Jogge ryckte ut med Clion och räddade en hungrig Stella. Nu hade vi TVÅ bilar livsfarligt parkerade på vägrenen!  Bilskyddet baxades ut genom bagageluckan och Stella likaså. Sen åkte dom hemåt till säkerheten och kvar satt vi och väntade på undsättning.

 

Som kom efter någon timme...


Fast vi var tvungna att vänta på denna bil som stängde av ett körfält innan bärgaren kunde börja arbeta. Han berättade när vi åkte hemåt med bilen på släp att det är 100000:- i böter om dom börjar jobba innan den andra bilen har spärrat av körfältet. Dom arbetare alltså med livet som insats!
Vi fick oss en rejäl tankeställare och kommer hädanefter alltid sakta ner eller försöka byta körfält när man ser en bil stående i vägrenen.

Tog oss tre timmar att komma hem från Jakobsberg och jag är mer än glad att allt gick bra. 
Var faktiskt jäkligt rädd där vi satt och kunde inget göra. Dörrarna på höger sida gick inte att öppna heller då det var för när räcket. Och dörrarna ut mot trafiken???  Livsfarligt och vi hade dött på direkten. Måste vila nu, ska jobba två nätter.

Hej på er!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar